Επεισόδιο στο Πολυτεχνείο, μικροένταση στα Εξάρχεια

Επεισόδιο στο Πολυτεχνείο, μικροένταση στα Εξάρχεια Facebook Twitter
9

 Ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησε το πρωί, σύμφωνα με καταγγελία φοιτητικών παρατάξεων, να διακόψει τη διαδικασία των φοιτητικών εκλογών , το πρωί στο κτήριο Γκίνη του Πολυτεχνείου. Όπως κατήγγειλε η φοιτητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, επικράτησε ένταση για αρκετή ώρα και τα επεισόδια έληξαν όταν οι φοιτητές της ΔΑΠ κατάφεραν να απωθήσουν τους εντιεξουσιαστές.

 

Εν τω μεταξύ μικροένταση επικράτησε νωρίτερα στα Εξάρχεια με επίθεση ομάδας ατόμων με πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Μαυρομιχάλη.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Ελλάδα / Σεισμός 4,1R στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Δύο ισχυροί σεισμοί 3,9 και 4,1 Ρίχτερ σε λίγες ώρες στην Κεφαλονιά - «Να περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανησυχία» επισημαίνει στη LiFO ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Αθανάσιος Γκανάς
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

7 σχόλια
Το μόνο που αξίζει να κρατήσουμε από την είδηση είναι το "υποτονικές" δίπλα στο "φοιτητικές εκλογές". Ήρθε η ώρα οι φοιτητές, οι ακαδημαϊκοί αυτοί πολίτες με δικαίωμα ψήφου, αν σέβονται τα πανεπιστήμια όπου διδάσκονται αξίες ανώτερες και γνώση επιστημονική, να απαξιώσουν αυτό το θεσμό που έχει καταντήσει πια ελεεινό φυτώριο ψηφοφόρων και βουλευτών του αύριο, εθισμένων σε πρακτικές διαφθοράς, που τις μαθαίνουν από τα φοιτητικά τους χρόνια κιόλας, ασκούμενοι στα γνωστά "τραπεζάκια". Να δούμε πότε θα ξυπνήσει η πολιτεία, να αφαιρέσει την εξουσία που έχει δώσει σε αυτούς τους απαίδευτους και αχρείους, να επηρεάζουν και να υποβαθμίζουν με τη δράση τους τα ακαδημαϊκά τεκταινόμενα της χώρας.
σιχαινομαι ΔΑΠ-ΝΔΦΚσιχαινομαι τις φοιτητικες εκλογες - ειδικα με τον τροπο που γινονταιομως δεν μπορω να συμφωνησω με το να μπαινεις μεσα κ να τραμπουκιζεις οσους -για τους δικους τους βλαμμενους λογους- επιλεγουν να παρουν μερος στις εκλογες .. βρωμαει λιγο φασισμο .. δεν το βλεπετε ?..("an eye for an eye will make the whole world blind", ..είπε "κάποιος" κάποτε..)
Οταν αυτες οι εκλογες γινονται οπως γινονται (ουτε καν με την πλειοψηφια) με αυτους που γινονται και υστερα αυτοι κανουν ο,τι τους καυλωσει δεν βρωμαει φασισμο?
«Tα επεισόδια έληξαν όταν οι φοιτητές της ΔΑΠ κατάφεραν να απωθήσουν τους εντιεξουσιαστές». Πηγή: www.lifo.grΧΑΧΑ! Πλάκα κάνετε;Έγινε μια καταδρομική, μάλλον πήραν την κάλπη και έφυγαν κυριλέ και μετά βγήκαν οι Δαπίτες χαμένοι στη γκλαμουριά τους.