Μέλος αντι-γκέι οργάνωσης καταδικάστηκε για παιδεραστία

Μέλος αντι-γκέι οργάνωσης καταδικάστηκε για παιδεραστία Facebook Twitter
15

Η Lisa Biron, μια δικηγόρος από το New Hampshire που συμμετείχε σε μια χριστιανική δεξιά οργάνωση κατά των γκέι, έχει βρεθεί ένοχη για παιδική πορνογραφία. Η Biron έχει επανειλημμένα βιντεοσκοπήσει την ίδια της την κόρη σε σεξουαλικές συνευρέσεις με δύο άντρες.

Σύμφωνα με το opposingviewsη 43χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με ελάχιστη ποινή φυλάκισης 25 ετών. Βρέθηκε ένοχη από ομάδα ενόρκων την Πέμπτη, οι οποίοι πήραν την ομόφωνη απόφαση συνεδριάζοντας λιγότερο από μια ώρα.

 

Το Νοέμβριο η Biron συνελήφθη από το FBI, κατηγορούμενη για οχτώ κακουργήματα όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει βιντεοσκοπήσει μια 14χρονη ενώ κάνει σεξ με άντρες. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αυτό το κορίτσι ήταν η κόρη της.

Η Biron επίσης βιντεοσκόπησε τον εαυτό της ενώ έκανε σεξ με την κόρη της.

Στην προσωπική της σελίδα του Facebook η Biron ισχυριζόταν ότι η Βίβλος είναι το αγαπημένο της βιβλίο και ότι συμμετείχε στη Συμμαχία για την Υπεράσπιση της Ελευθερίας.

Αυτή η οργάνωση δηλώνει ότι «προσπαθεί να μεταμορφώσει το νομικό σύστημα» για τη "θρησκευτική ελευθερία, την ιερότητα της ζωής και για το γάμο και την οικογένεια".

Η ομάδα είναι κατάφωρα ενάντια στους γκέι και εξαπολύει «σφοδρές προειδοποιήσεις» ενάντια στις «επιδιώξεις των ομοφυλόφιλων», ειδικότερα μέσα στο βιβλίο τους, που έχει γράψει ο πρόεδρος της οργάνωσης, Alan Sears, μαζί με τον διευθυντή, Craig Osten.

Στο βιβλίο περιγράφεται πως «οι επιδιώξεις των ομοφυλοφίλων» θα καταστρέψουν τη θρησκευτική ελευθερία και την ελευθερία του λόγου. Σε ένα κεφάλαιο αναφέρεται ότι η παιδεραστία σε κολλέγια είναι αποτέλεσμα της ομοφυλοφιλίας και ότι η ομοφυλοφιλία και η παιδεραστία συνδέονται μεταξύ τους.

Μετά τη σύλληψη η οργάνωση αφαίρεσε όλα τα ίχνη της Byron από το σάιτ και από την σελίδα του Facebook. Μάλιστα σε ρεπορτάζ του CBS News εκπρόσωποι της οργάνωσης ισχυρίστηκαν ότι δε συνεργάστηκαν ποτέ με τη Biron.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Διεθνή / Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η τουριστική βιομηχανία και το ταμείο ταξιδιωτικής ασφάλισης θα φροντίσουν για τον επαναπατρισμό και την υποστήριξη των τουριστών που επηρεάζονται
NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok παρά το γεγονός ότι ήθελε να το απαγορεύσει

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok παρά το γεγονός ότι ήθελε να το απαγορεύσει

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 3,6 εκατομμύρια followers μέσα σε λίγες ώρες, δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει «κάθε διαθέσιμο εργαλείο για να μιλήσει απευθείας με τον αμερικανικό λαό»
NEWSROOM
Βρετανία: Οι Τόρις υπόσχονται να αντιμετωπίσουν τη «σύγχυση» σχετικά με τον νομικό ορισμό του φύλου

Διεθνή / Βρετανία: Όχι στον αυτοπροσδιορισμό, φύλο είναι μόνο το βιολογικό, λένε οι Τόρις για τη «σύγχυση» σχετικά με τον νομικό ορισμό

Αν εκλεγούν στις 4 Ιουλίου, οι Συντηρητικοί και ο Ρίσι Σούνακ υπόσχονται να ξαναγράψουν τον νόμο περί ισότητας ώστε οι προστασίες που κατοχυρώνει να ισχύουν μόνο για το βιολογικό φύλο ενός ατόμου
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πόση αρρώστια πια!Κι από την άλλη γιατί δεν μου κάνει εντύπωση ότι ήταν μέλος μιας τέτοιας οργάνωσης; Απορώ, αυτοί που διαβάζουν τη Βίβλο τι ακριβώς νομίζουν ότι διαβάζουν...
Έχει μερικά περίεργα αποσπάσματα η βίβλος. Ενδιαφέρον είναι εκείνο που ο Λωτ προσφέρει τις παρθένες κόρες του στο πλήθος που ήθελε να "γνωρίσει" τους επισκέπτες του. Αργότερα μάλιστα, μετά την καταστροφή τον Σοδόμων, τις βάτεψε κανονικότατα.
Ναι, έχεις δίκιο Lucretius. Γενικά μιλώντας πάντως, κάποιος που θέλει να ζει σύμφωνα με τις αρχές του χριστιανισμού, θα 'πρεπε να εμμένει στις αξίες της αγάπης, της αποδοχής, της συμπόνιας, της προσφοράς. Αν μια θρησκεία (ή η ερμηνεία αυτής της θρησκείας) σε γεμίζει μίσος τότε δεν εκπληρώνει το σκοπό της.
Ρε παιδιά , μια μάνα βίαζε την κόρη της κι εσείς ασχολείστε με ποια ιστοσελίδα είχε κάνει like στο Facebook και πού είχε κάνει join;;; Χαχαχα! Ελα Χριστέ και Παναγία!
Χριστιανικη δεξιά ...μαλιστα.Ειναι γεγονος οτι πολλοι απ οσους ειναι σφοδρα εναντιον των γκέι ή φανατικοι χριστιανοι, κρυβουν οι ιδιοι την ομοφυλοφιλια τους ή ειναι πρεαγματικα αισχροι και καθαρματα για άλλες πράξεις...
Αυτό ακριβώς είναι το συμπέρασμα στο οποίο σε κατευθύνει η ως άνω δοσμένη είδηση και ιδίως ο προβοκατόρικος τίτλος : ότι αρκετοί αντι-γκέυ είναι ανώμαλοι ή άλλως αμαρτωλοί. Η πραγματικότητα είναι ότι καταδικάστηκε η Lisa Biron. Τελεία. Η συγκεκριμένη , όπως κάθε άνθρωπος , έχει πολλές ιδιότητες : δικηγόρος , κάτοικος New Hampshire , 43 ετών , στέλεχος οργάνωσης αντι- γκέυ , κ.ο.κ. Μήπως πρέπει να στιγματίσουμε όλες τις κατηγορίες ανθρώπων στις οποίες τυχαίνει να ανήκει ( δικηγόρους , 43χρονους , κ.ο.κ. ) ως αποτελούμενες από ανώμαλους ; Αυτό που θέλω τελικά να πω είναι ότι οι αντι-γκέυ πρέπει να απολογηθούν επειδή μάχονται κατά της ελευθερίας και των δικαιωμάτων συνανθρώπων τους , όχι επειδή τάχα είναι αμαρτωλοί και παιδεραστές.
Μόνο που ως "κάτοικος New Hampshire" δεν υποστηριζε πραγματα και θεσεις που αφαιρουνε δικαιωματα, δεν προωθουσε την ομοφοβια, δεν απειλουσε. Ως χριστιανη απειλουσε, τελεια.Τωρα, αν βαλουμε στη σειρα ολα τα νουμερα και δουμε ποσοι χριστιανοι, φανατικοι αντι-γκευ βρεθηκαν τελικα οχι μονο ομοφυλοφιλοι αλλα κυριως υποπτοι η και ενοχοι παιδεραστιας, και βαλουμε και οσους δεν ειχαν το χαρακτηριστικο της ομοφοβιας και ειναι/υπηρξαν υποπτοι για τα ιδια, θα δουμε τελικα κατα ποσο συνδεονται αυτα τα δυο.Επισης, ο τιτλος λεει "μελος αντι-γκευ οργανωσης", και πιο κατω αναφερει οτι εκανε σεξ με την ιδια της την κορη. Αν εσυ δεν βλεπεις πως συνδεονται αυτα τα δυο, εθελοτυφλεις.
Τι θα πει , προωθούσε την ομοφοβία ως χριστιανή ; Δηλ. όλοι οι χριστανοί είναι ομοφοβικοί ; Άλλο εάν η συγκεκριμένη επικαλείτο τις αξίες και αρχές του χριστιανισμού, όπως αυτή ως Lisa Biron τις ερμήνευε . Εάν έχεις κάποια νούμερα που αποδεικνύουν συσχέτιση ανάμεσα σε ομοφοβικές απόψεις και σε παιδεραστία , εμφάνισέ τα . Μην παραβλέπεις όμως ότι περιπτώσεις π.χ. παιδεραστίας από δράστες που έχουν να επιδείξουν κηρύγματα μίσους κατά των -και καλά- παρά φύσει σεξουαλικών σχέσεων ( π.χ. από μέλη επίσημης εκκλησίας ) είναι πιο "εντυπωσιακές" και άρα τραβούν περισσότερη προσοχή από τα μίντια , σε σχέση με περιπτώσεις ατόμων αφανών κατά τα λοιπά. Για παράδειγμα , η Lisa Biron θα είχε την "τύχη" να κάνει εμφάνιση στη Λίφο , εάν ήταν μια απλή ανωμαλιάρα χωρίς προϊστορία εγνωσμένης ομοφοβικής δράσης ;