Σαμαράς: «Μεταβαίνουμε στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης»

Σαμαράς: «Μεταβαίνουμε στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης» Facebook Twitter
4

Η ύφεση τελειώνει μαζί με το 2013 και τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, είναι ήδη ορατά εκτίμησε ο πρωθυπουργός, μιλώντας νωρίτερα σε συνέδριο που οργάνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε το 2013 έτος καμπής που θα οδηγήσεις την ανάπτυξη αφού τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση θα φανούν στην αγορά ως το τέλος του έτους.  

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι το Φεβρουάριο, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια , υπήρξε θετικό ισοζύγιο μεταξύ προσλήψεων και απολύσεων, κάτι που χαρακτήρισε «σημαντικό σημάδι ανάκαμψης».  

Επανέλαβε επίσης ότι πλέον η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ευρωζώνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κι αυτοί που αντιδρούν, μέσα τους εύχονται να παραμείνουμε στο ευρώ και στην Ευρώπη.»

 «Μεταβαίνουμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στον ενάρετο κύκλο της Ανάπτυξης» σχολίασε τέλος, ο πρωθυπουργός.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια