BREAKING NEWS

Δραπέτης των Φυλακών Τρικάλων ο δολοφόνος της 25χρονης

Δραπέτης των Φυλακών Τρικάλων ο δολοφόνος της 25χρονης Facebook Twitter
32

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ένας εκ των κακοποιών, οι οποίοι μετά από ληστεία σε ταβέρνα στην παλαιά εθνική Αθηνών-Θηβών δολοφόνησαν-κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς-25χρονη στα Ίσθμια.  

Πρόκειται για τον αλβανικής υπηκοότητας Μάρκο Κόλα 36 ετών , έναν από τους οκτώ δραπέτες από τις Φυλακές Τρικάλων, οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από μάχη, στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες, αστυνομικών τότε, ένας πολίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτύπωμά του ταυτοποιήθηκε στο εστιατόριο που λήστεψαν οι κακοποιοί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.  

Δραπέτης των Φυλακών Τρικάλων ο δολοφόνος της 25χρονης Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη ληστεία το τζιπ με το οποίο κινούνταν οι κακοποιοί, εντοπίστηκε στο ύψος της Κινέττας και ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Τη στιγμή εκείνη η 25χρονη εκινείτο με το όχημά της στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου στον οποίο γινόταν η ανταλλαγή πυροβολισμών. Ξαφνικά δέχθηκε μια σφαίρα στην πλάτη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία η 25χρονη είχε βληθεί από το Καλάσνικοφ των ληστών και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν ο Κόλα που πυροβολούσε.

Ελλάδα
32

BREAKING NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ