Τόσκας: Καμία ατιμωρησία απέναντι στον Ρουβίκωνα - Έχουν γίνει 120 συλλήψεις

Τόσκας: Καμία ατιμωρησία απέναντι στον Ρουβίκωνα - Έχουν γίνει 120 συλλήψεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

«Λόγια του αέρα» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τα περί ατιμωρησίας της ομάδας αντιεξουσιαστών του «Ρουβίκωνα».

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα».

«Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε ότι ο Ρουβίκωνας «κάνει ζημιά στην κυβέρνηση» και σημείωσε ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν κάνει προβοκατόρικες πράξεις. «Το θέμα είναι ποιον ωφελούν. Όχι, πάντως, την κυβέρνηση», είπε ο υπουργός. 

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας επιτέθηκε στο Κίνημα Αλλαγής, επειδή ζητάει συνεχώς την παραίτησή του, τονίζοντας ότι «ανακάλυψαν προβλήματα ασφάλειας στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το 2015, ξεχνώντας τι γινόταν πριν».

Κλείνοντας, ο υπουργός υπερασπίστηκε το έργο του, ισχυριζόμενος ότι η κατάσταση στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο «με τα χημικά και τα άγρια επεισόδια».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
και ακριβως επειδή ειναι παρακρατικοι αλλαξε με το που εκλεχθηκε κυβερνηση οι ΣΑΝΕΛ η νομοθεσια ωστε και 50.000 συλλήψεις να κανουν να μην τρεχει τιποτα.