Wi-Fi σε όλες τις φοιτητικές εστίες υπόσχεται ξανά ο Γαβρόγλου

Wi-Fi σε όλες τις φοιτητικές εστίες υπόσχεται ξανά ο Γαβρόγλου Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Το ζήτημα της εγκατάστασης Wi-Fi σε όλες τις φοιτητικές εστίες, επανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ανακοινώνοντας την άμεση υλοποίηση του σχετικού έργου με το όνομα Ήφαιστος που ωστόσο είχε ανακοινωθεί στις αρχές του 2018.

Η συγκεκριμένη παροχή, σύμφωνα με τον υπουργό, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αναβάθμισης της Ανώτατης Εκπαίδευσης και της ενίσχυσης των παροχών προς τους φοιτητές.

«Με δεδομένο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εστίες και για τα οποία καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια επίλυσής τους ταυτόχρονα προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές των εστιών. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι και η εγκατάσταση δικτύου ασύρματης πρόσβασης στις φοιτητικές εστίες», δήλωσε ο υπουργός προσφάτως μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το έργο Ήφαιστος, που στοχεύει στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των ψηφιακών υποδομών των Πανεπιστημίων, των ΤΕΙ και των Ερευνητικών Κέντρων, εντάχθηκε στο ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020 με προϋπολογισμό 18.600.000 ευρώ.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Για ποιο ποσοστό φοιτητών είναι η εστίες; Ποιοι και με ποια κριτήρια γίνονται δεκτοί;Όσο για την έκφραση "δωρεάν" αποτελεί μεγάλη απάτη, απ' όποιον και όπου κι αν χρησιμοποιείται. Το σωστό θα ήταν "χωρίς χρέωση (του χρήστη)". Δωρεάν δεν υπάρχει στη φύση.