ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τζανακόπουλος: Εφικτές κάποιες φοροελαφρύνσεις αν συνεχιστεί η υπεραπόδοση της οικονομίας

Τζανακόπουλος: Εφικτές κάποιες φοροελαφρύνσεις αν συνεχιστεί η υπεραπόδοση της οικονομίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ανοιχτό άφησε, σήμερα, το ενδεχόμενο για φοροελαφρύνσεις μετά το 2019 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανακόπουλος  εκτίμησε ότι εφόσον συνεχιστεί η υπεραπόδοση της ελληνικής οικονομίας και το 2019, θα υπάρχουν τα περιθώρια για στοχευμένες φοροελαφρύνσεις συγκεκριμένων κοινωνικών στρωμάτων που έχουν επιβαρυνθεί δυσανάλογα.

«Καθαρή έξοδος σημαίνει ότι δεν υπάρχει νέο μνημόνιο και η χώρα ανακτά πρόσβαση στις αγορές» είπε, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση κατάφερε να διαπραγματευτεί και να επιτύχει χαμηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις παρά τα εμπόδια που έθεσε η Γερμανία.

Στήριξη στον Γιάννη Μπουτάρη - Επίθεση στον Μητσοτάκη

Επαναλαμβάνοντας τη συμπαράσταση της κυβέρνησης στην «απαράδεκτη», όπως τη χαρακτήρισε, επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, κάλεσε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να πάρουν θέση απέναντι στις «φασιστικές πρακτικές που ανθίζουν στην ελληνική περιφέρεια».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι διατηρεί ίσες αποστάσεις απέναντι σε κάθε μορφή βίας, αποφεύγοντας να παραδεχτεί ότι η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη έγινε από «συγκεκριμένη πολιτική ομάδα με ακροδεξιά χαρακτηριστικά».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, είπε ότι υπάρχουν σε εξέλιξη ζυμώσεις αλλά τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί για την ώρα.

Για τα Σκόπια και την Τουρκία

Για τη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι υπάρχουν οι πολιτικές και τεχνικές προϋποθέσεις για να επιλυθεί το ονοματολογικό ενώ σχολιάζοντας το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, επισήμανε ότι η Τουρκία έχει επιλέξει να εκμεταλλευτεί το ζήτημα για λόγους εξωτερικής πολιτικής, εκτιμώντας ότι μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου, η Άγκυρα θα αλλάξει στάση. 

Πολιτική
2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μια παρέα "ελαφρών" σαραντάρηδων που νομίζουν ότι είναι "βαρείς" (πολιτικά), μας φόρτωσαν μέχρι ασφυξίας ακόμη περισσότερα οικονομικά βάρη από όσα ήδη είχαμε, σαν συνέπεια των ενεργειών τους.Τώρα μας υπόσχονται "ελαφρύνσεις" από την υπερείσπραξη φόρων από τους μικρομεσαίους αντί του "μεγάλου κεφάλαιου" και που - λόγω έλλειψης παιδείας ή από πολιτική απατεωνιά -, ονομάζουν "υπεραπόδοση της οικονομίας".Σε ποια παρέα εμπιστευθήκαμε τις τύχες της χώρας...
Μου αρεσει που τα εσοδα την ανελεητη φορολογηση τα βαπτιζουν "υπεραποδοση της οικονομιας"... Και θα μας κανουν την χαρη να κανουν "στοχευμένες φοροελαφρύνσεις συγκεκριμένων κοινωνικών στρωμάτων" (a.k.a προεκλογικο τυρακι). Ντροπη και αξιοπρεπεια αγνωστες λεξεις στους ΣΑΝΕΛ...