Τρία αναπηρικά αμαξίδια αγοράστηκαν από τον δήμο Αχαρνών χάρη στα πλαστικά καπάκια

Τρία αναπηρικά αμαξίδια αγοράστηκαν από τον δήμο Αχαρνών χάρη στα πλαστικά καπάκια Facebook Twitter
6

Τρία αναπηρικά αμαξίδια προσέφερε ο δήμος Αχαρνών για τις ανάγκες δημοτών του.

Τα αμαξίδια αποκτήθηκαν μέσω του προγράμματος «Μαζεύουμε καπάκια», που υλοποιεί η δ/νση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου με την συλλογή πλαστικών καπακιών σε ειδικά κιβώτια που βρίσκονται στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αχαρνών και στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός παρέδωσε τα αναπηρικά αμαξίδια στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, που υλοποιεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και στους εκπροσώπους του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμΕΑ «Τυρταίος».

Τρία αναπηρικά αμαξίδια αγοράστηκαν από τον δήμο Αχαρνών χάρη στα πλαστικά καπάκια Facebook Twitter
Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Άρη μου έχεις δίκιο. Το άρθρο σου ήταν πολύπλευρο όπως πάντα! Το «κοροϊδία» που γράφω στο σχόλιο είναι ανακριβές. Αλλά δεν παύει να αφήνει ερωτήματα.
Όχι δεν μου είναι κόπος αφού έτσι και αλλιώς κάνω ανακύκλωση αλλά πριν από μισή ώρα ήρθε μια κυρία από το κατάστημα μου στην Κηφισιά (έχει ξαναέρθει πριν από 1 μήνα) και ζητούσε χρηματική συνδρομή. Τελικά τι ισχύει αλήθεια; Για ποιο λόγο δεν ζητήθηκαν έξ´ αρχής χρήματα αλλά η συλλογή καπακιών; Τώρα που το brand name έγινε established είναι πιο εύκολη η συλλογή χρημάτων;