ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η ΚΝΕ «τρολάρει» με βίντεο τον πρωθυπουργό για τις Πανελλαδικές

Η ΚΝΕ «τρολάρει» με βίντεο τον πρωθυπουργό για τις Πανελλαδικές Facebook Twitter
1

H KNE αποφάσισε να στείλει στους μαθητές το δικό της μήνυμα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς σχολιάζοντας με ένα σποτάκι τις επικείμενες αλλαγές στην εκπαίδευση και τις Πανελλαδικές.

Με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης για την κατάργηση των πανελλαδικών ανέβασε ένα καυστικό βίντεο στο YouTube διάρκειας μόλις 35 δευτερολέπτων με μουσική υπόκρουση από τα Looney Tunes.

Το βίντεο ξεκινά από το... 2014 και θυμίζει την υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ να σκίσει τα μνημόνια. Ακολούθως, εμφανίζεται ένα παιδάκι που ξεκαρδίζεται στα γέλια όταν σκίζουν χαρτιά μπροστά του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις πανελλαδικές» αναφέρει το video. Αυτή τη φορά εμφανίζονται... πολλά παιδάκια να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

«Όλα αλλάζουν... Η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει» αναφέρεται και γίνεται κάλεσμα για αντίδραση και κινητοποιήσεις από την πρώτη μέρα σε όλα τα σχολεία.

 
Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια