Διακόπηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη

Διακόπηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη Facebook Twitter
14
Διακόπηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη Facebook Twitter

Για την Πέμπτη 7 Μαρτίου μετατέθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση και ληστεία σε βάρος φοιτητή στην περιοχή του Ζωγράφου, το 2007.

Όπως αναφέρει το tvxs, o βουλευτής που δικάζεται ύστερα από την άρση της βουλευτικής ασυλίας, αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση την οποία είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή, αφαιρώντας του και την αστυνομική του ταυτότητα.

Η εμπλοκή του στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που ανέφερε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.

Ο ίδιος αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική  διαμαρτυρία ύστερα από κάλεσμα της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Ποτέ Ξανά, ενώ έξω από τις δικαστικές αίθουσες υπήρχαν μέλη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Ηλία Κασιδιάρη.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
από τις 8:30 η αίθουσα ήταν γεμάτη από διάφορα ντουλαποειδή. το ίδιο και οι γύρω χώροι. το πρόσωπο του προέδρου της έδρας δεν περιγράφεται, όταν ανέβηκε στην έδρα και είδε τις φάτσες στην αίθουσα. φαινόταν να τρέμει από την τρομάρα του. δεν έχω ξαναδεί πρόεδρο δικαστηρίου να φοβάται τόσο πολύ. στο στόχαστρο ήταν κυρίως η μάρτυρας, η οποία είχε αναγνωρίσει όχι τον ίδιο, αλλά την πινακίδα του αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες του περιστατικού. το οποίο αυτοκίνητο αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι ανήκει στον κασιδιάρη.
Άιντε [...]μου.... Πάλι στη Ευελπίδων θα πας μεθαύριο.... Καλά που δεν είχες μπει και ως εύελπις.... Έύελπις ευελπιστών τον κόσμο να αλλάξει και όλους τους αλλοδαπούς μες στη φωτιά να κάψει.
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το αίσχος, αυτός ο εμπαιγμός! Δεν μπορεί η δήθεν Δικαιοσύνη να διασύρει έτσι αυτό τον τίμιο και καθαρόαιμο Έλληνα, αφήνοντας να αιωρείται από πάνω του η υποψία της ενοχής! Να απαιτήσουμε άμεση εκδίκαση και αθώωση του!
άσχετα με την ουσία της υπόθεσης, σήμερα το πρωί που διάβασα ότι δικάζεται είπα από μέσα μου: "αν η δίκη γίνει και βγει απόφαση, θα γίνω αστροναύτης".