Η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και αποσύρεται από τη θέση της παρουσιάστριας στο E! News

Η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και αποσύρεται από τη θέση της παρουσιάστριας στο E! News Facebook Twitter
1

Την απόφασή της να αποσυρθεί  προσωρινά από τη θέση της παρουσιάστριας στο «E! News» ανακοίνωσε η Μαρία Μενούνος καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά από εγχείρηση για την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου στο κεφάλι.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 39χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τον περασμένο Απρίλιο διαγνώστηκε με όγκο και πρόσφατα υπεβλήθη σε επτάωρη επέμβαση για την αφαίρεση ενός μηνιγγίωματος σε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, τα συμπτώματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. «Άρχισα να νιώθω ζαλάδες στο πλατό και να έχω πονοκεφάλους. «Η ομιλία μου άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα ενώ αντιμετώπιζα δυσκολίες στο να διαβάζω το autocue».

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο, ο οποίος πίεζε τα οπτικά νεύρα του εγκεφάλου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως και η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, υποβάλλεται σε θεραπείες αφού έχει διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του εγκεφάλου.

«Δεν έκλαψα, για την ακρίβεια γέλασα» εξομολογήθηκε η Μενούνος στο People. Ήταν τόσο τρελό και σουρεαλιστικό και απίστευτο που είχε η μαμά μου όγκο στο κεφάλι και τώρα έχω και 'γω.

Η επέμβαση της Μαρίας Μενούνος στέφθηκε από επιτυχία με τον χειρουργό της να καταφέρει να αφαιρέσει το 99.9% του όγκου. «Μου είπε ότι υπάρχει 6-7% πιθανότητα να επιστρέψει», τόνισε. «Αλλά δέχομαι με χαρά αυτές τις πιθανότητες».

Μετά από νοσηλεία έξι ημερών, η Μενούνος αναρρώνει πλέον στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της. «Δεν έχω αποκτήσει ξανά την αίσθηση της ισορροπίας, αλλά όσο έχω τον Keven (σ.σ εννοεί τον αρραβωνιαστικό της Keven Undergaro) νιώθω καλά και σίγουρη».

Με πληροφορίες από People και Variety

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλοηθης ογκος το μηνιγγιωμα.δε σε σκοτωνει.γινεται επικινδυνο οταν μεγαλωσει σε διασταση κ πιεζει παρακειμενες εγκεφαλικες δομες.προσοχη γιατι μας διαβαζει κ κοσμος.Καρκινος στο κεφαλι,το κακο,ο εξ αποδω......