ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σουηδία: Δημοτικός σύμβουλος προτείνει ωριαίο διάλειμμα για σεξ ώστε να νιώθουν πιο ευτυχισμένοι οι εργαζόμενοι

Σουηδία: Δημοτικός σύμβουλος προτείνει ωριαίο διάλειμμα για σεξ ώστε να νιώθουν πιο ευτυχισμένοι οι εργαζόμενοι Facebook Twitter
3

Διάλειμμα διάρκειας μίας ώρας από τη δουλειά ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να πάνε σπίτι τους και να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους πρότεινε ένας δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Overtornea της Σουηδίας. Ο 42χρονος Per-Erik Muskos, που πρότεινε την αν μην τι άλλο πρωτότυπο ιδέα, λέει πως με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις των πολιτών.

Όπως υποστηρίζει, τα ζευγάρια στη σημερινή εποχή μας δεν περνούν αρκετό χρόνο μεταξύ τους, οπότε προτείνει να δοθεί στους εργαζομένους επιπλέον ελεύθερος χρόνος μέσα στην ημέρα για να έρθουν πιο κοντά με τους αγαπημένους τους. «Υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν πως το σεξ κάνει καλό στην υγεία. Έχει να κάνει με το να είναι καλύτερες οι σχέσεις», λέει ο Muskos.

Βέβαια, όπως επεσήμανε και ο ίδιος, δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να διαπιστωθεί αν οι εργαζόμενοι θα εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να πηγαίνουν όντως σπίτι στους και να κάνουν σεξ η απλώς θα κάνουν βόλτες και ψώνια. Ο μόνος τρόπος είναι να τους εμπιστεύονται οι εργοδότες που θα πράττουν ανάλογα. «Δεν μπορείς να εγγυηθείς πως ένας υπάλληλος δεν θα πηγαίνει βόλτα αντί στο σπίτι του», σχολίασε.

Ο Per-Erik Muskos θεωρεί πως η πρότασή του είναι πολύ λογική και δηλώνει αισιόδοξος ως προς την ψήφισή της από τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. 

* Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
3

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Άντε θα ξεκινήσω εγώ.Θα υπάρχει και ελάχιστος εγγυημένος σύντροφος;Θα προβλεφθεί ειδικό επίδομα για ώστε οι μη έχοντες σύντροφο να απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη;Αυτοί που κάνουν έρωτα μόνοι τους μήπως πρέπει να αποδεικνύουν ότι κάνουν διπλή προσπάθεια;
Θα υπάρχει ελάχιστος εγγυημένου σύντροφος;; αχαχαχαχα.. αν δεν υπάρχει, να κάνουν σεξ μεταξύ τους οι εργαζόμενοι βρε αδερφέ!! Να δεις πως θα αυξηθεί η παραγωγικότητα και η συνεργασία μετά!