H Emily Ratajkowski υποστηρίζει πως ρεπόρτερ των NYT της χαρακτήρισε την Μελάνια Τραμπ «πόρνη»

H Emily Ratajkowski υποστηρίζει πως ρεπόρτερ των NYT της χαρακτήρισε την Μελάνια Τραμπ «πόρνη» Facebook Twitter
3

H Emily Ratajkowski υπερασπίστηκε δημοσίως την Μελάνια Τραμπ αφού πρώτα αποκάλυψε πως δημοσιογράφος των New York Times της είπε πως η Πρώτη Κυρία «πόρνη».

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, που δηλώνει φεμινίστρια και έχει εκφράσει την στήριξή της για τον Bernie Sanders, δημοσίευσε μια σειρά μηνυμάτων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Όπως γράφει, το περιστατικό με το σχόλιο πως η Μελάνια είναι πόρνη έγινε την Δευτέρα και προσθέτει ότι όποιες πολιτικές αντιλήψεις κι αν έχει κάποιος, αυτό δεν δικαιολογεί ντροπιαστικούς χαρακτηρισμούς περί πορνείας.

«Κάθισα δίπλα σε δημοσιογράφο των NYT χθες το βράδυ, που μου είπε πως "Η Μελάνια είναι πόρνη". Όποιες κι αν είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις σου είναι πολύ σημαντικό να το ξεμπροστιάσεις όλο αυτό γι' αυτό που ακριβώς είναι: slut shaming. Δεν με νoιάζουν οι γυμνές φωτογραφίες της ή σεξουαλική ιστορία της και κανείς δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεται. Επιθέσεις με βάση το φύλο είναι αηδιαστικές, σεξιστικές μαλ**», έγραψε στο Twitter η Ratajkowski.

Η Μελάνια Τραμπ απάντησε στα σχόλια της Ratajkowski από τον επίσημο λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο Twitter, γράφοντας: «Χειροκρότημα για όλες τις γυναίκες στον κόσμο που εκφράζονται, αντιστέκονται και υποστηρίζουν άλλες γυναίκες!», κάνοντας mention την Ratajkowski και βάζοντας hashtag όπως #PowerOfEveryWoman και #PowerOfTheFirstLady.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Emily Ratajkowski καταδικάζει αρνητικά σχόλια για το γυναικείο γυμνό. Το tweet που είναι καρφιτσωμένο στον λογαριασμό της γράφει: «Γυναίκες που επιλέγουν πότε και πώς θέλουν να μοιραστούν την σεξουαλικότητα και το σώμα τους». 

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος των New York Times είπε: «Σε ένα πάρτι την Κυριακή το βράδυ, ένας ρεπόρτερ των Times που δεν καλύπτει Λευκό Οίκο ή πολιτικά θέματα, αναφέρθηκε σε μια ανυπόστατη φήμη σχετικά με την Μελάνια Τραμπ. Το σχόλιο δεν υπήρχε σκοπός να βγει προς τα έξω, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν εντελώς ακατάλληλο και δεν έπρεπε να έχει ειπωθεί. Οι εκδότες έχουν ζητήσει στο δημοσιογράφο εξηγήσεις για την παρέμβαση». 

* Με πληροφορίες από Independent

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το trailer του Megalopolis λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες - Οι συντελεστές για τη νέα ταινία του Κόπολα

Πολιτισμός / Το trailer του Megalopolis λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες - Οι συντελεστές για τη νέα ταινία του Κόπολα

«Ήταν σαν να παρακολουθούσα ένα τρένο να εκτροχιάζεται μέρα με τη μέρα», δήλωσαν συνεργάτες του Κόπολα για την ταινία το σενάριο της οποίας γράφτηκε 300 φορές
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
'Applause to all women around the world who speak up, stand up and support other women!'ok, συμφωνώ, δεν πρέπει όμως κάποιος να της θυμίσει τώρα της Μελάνια τις απόψεις του συζύγου της για τις γυναίκες εν γένει; Εκείνη τί έκανε στο 'grab them by the p*ssy?'Εκεί που δεν είναι βολικό να speak up είναι το σημαντικό κυρά μου... (θέλεις να λέγεσαι και πρώτη)