Να τι έκανε η Χίλαρι Κλίντον λίγη ώρα αφότου είχε χάσει την προεδρία των ΗΠΑ

Να τι έκανε η Χίλαρι Κλίντον λίγη ώρα αφότου είχε χάσει την προεδρία των ΗΠΑ Facebook Twitter
2
Να τι έκανε η Χίλαρι Κλίντον λίγη ώρα αφότου είχε χάσει την προεδρία των ΗΠΑ Facebook Twitter

Μια μέρα μετά τις εκλογές και ενώ τα νέα για την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ έκαναν το γύρο του κόσμου, μια νεαρή θαυμάστρια της Κλίντον έκανε βόλτα με τα παιδιά της σε ένα άλσος στην Chappaqua στη Νέα Υόρκη.

Η Margot Gersterι είχε όμως την πιο αναπάντεχη συνάντηση της ζωής της καθώς στο περίπατό της πέτυχε την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον να βγάζουν βόλτα το σκύλο τους.

Η συνάντηση έγινε γνωστή καθώς η Gerster δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook. Η Gerster λέει ότι αισθάνονταν πολύ πληγωμένη από το αποτέλεσμα και αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει ήταν να πάρει τα παιδιά της και να κάνουν πεζοπορία.

Η Gestern αναφέρει πως όταν είδε την Χίλαρι την πλησίασε και της εξέφρασε τον θαυμασμό της λέγοντάς της πως μια από τις πιο  περήφανες στιγμές της ως μητέρα ήταν η χθεσινή της επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο όπου μαζί με την κόρη πήγε για να την ψηφίσει.

«Εκείνη με αγκάλιασε και με ευχαρίστησε και ανταλλάξαμε κάποια γλυκιά αστεία και στη συνέχεια τους αφήσαμε να συνεχίσουν τη βόλτα τους» αναφέρει ενώ προσθέτει πως την φωτογραφία από τη συνάντησή τους τράβηξε ο Μπιλ Κλίντον.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια