Το αιδοίο είναι το νέο πέος στον καινούργιο φεμινιστικό ύμνο των Pussy Riot

Το αιδοίο είναι το νέο πέος στον καινούργιο φεμινιστικό ύμνο των Pussy Riot Facebook Twitter
1

 

Το αιδοίο είναι το νέο πέος στον καινούργιο φεμινιστικό ύμνο των Pussy Riot Facebook Twitter

Οι Pussy Riot μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι το οποίο είναι αφιερωμένο στo αιδοίο και παράλληλα ερμηνεύεται ως φεμινιστικός αντίλογος στον σεξισμό του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο του Straight Outta Vagina κυκλοφόρησε την Τρίτη και ακολουθεί όπως ήταν αναμενόμενο προκλητικό ύφος σε στίχους και σκηνοθεσία.

Η Nadya Tolokonnikova, που εμφανίζεται σε κάποιο στιγμιότυπο με ράσα, είπε πως ήθελε να γράψει ένα τραγούδι που θα εξυμνεί τον γυναικείο κόλπο και παράλληλα δήλωσε: "Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να θεωρηθεί ως απάντηση στον Τραμπ. Αλλά πιστεύω ότι η ιδέα της ισχυρής γυναικείας σεξουαλικότητας είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιονδήποτε λαϊκιστική, μεγαλομανή άντρα... Το αιδοίο είναι μεγαλύτερο από τον Τραμπ".

Στην επίσημη περιγραφή του βίντεο στο Youtube αναφέρεται πως το αιδοίο είναι το νέο πέος ενώ όπως αναφέρει ο Guardian, σύντομα θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμη βίντεο που θα σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τις ΗΠΑ και την Ρωσία και την αυξανόμενη επιρροή του λαϊκισμού και του εθνικισμού.

"Οι πολιτικοί υμνούν την ισχυρή ηγεσία. Ο Τραμπ υποστηρίζει ανοιχτά τις αυταρχικές μεθόδους του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και αυτό είναι τρομακτικό. Δεν είναι ο κόσμος στον οποίο θέλω να ζήσω" σημειώνει η Tolokonnikova.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια