ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές της κυκλοφορίας το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές της κυκλοφορίας το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
2

Λόγω του αγώνα δρόμου «Acropolis Run», που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο, 1η Οκτώβρη στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από τη διασταύρωση των οδών Ακάμαντος και Αποστόλου Παύλου με κατεύθυνση τις οδούς Ακάμαντος - Στησικλέους - Αρακύνθου - Παναιτωλίου - Μουσών - Γαριβάλδι - Ροβέρτου Γκάλι (αριστερά) - Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δεξιά) - Φρυνίχου (αριστερά) - Λυσικράτους - Σέλλεϋ - Τριπόδων - Πρυτανείου (αριστερά) - Θεωρίας - Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δεξιά), ενώ ο τερματισμός θα είναι στο σημείο εκκίνησης.

 

Η προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει στις ακόλουθες οδούς, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους αυτών έως τον πρώτο παράλληλο δρόμο: Ροβέρτου Γκάλι, Χατζηχρήστου, Γαριβάλδι, Ακάμαντος, Στησικλέους (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού), Αρακύνθου, Παναιτωλίου, Φρυνίχου, Λυσικράτους, Σέλλεϋ, Τριπόδων και Πρυτανείου.

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια