ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 77χρονος που κατηγορείται για το δυστύχημα στην Αίγινα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 77χρονος που κατηγορείται για το δυστύχημα στην Αίγινα Facebook Twitter
2

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά έκρινε προφυλακιστέο τον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο, που κατηγορείται για το δυστύχημα στην Αίγινα.

Ειδικότερα, με βούλευμά του την Πέμπτη προχώρησε τελικά στην συγκεκριμένη απόφαση, μετά τη διαφωνία που είχαν την περασμένη εβδομάδα ανακριτής και εισαγγελέας για την τύχη του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό στην κατοικία του στο Κολωνάκι.

Yπέρ της προφυλάκισης του 77χρονου φέρεται να είχε ταχθεί η εισαγγελέας ενώ η ανακρίτρια είχε ταχθεί υπέρ της επιβολής περιοριστικών όρων για τον Λυκουρέζο.

Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σε μια ευνομουμενη χωρα η λάντζα θα είχε σωσίβια για όλους τους επιβάτες και το ταχύπλοο όποια πορεία κι αν ακολουθούσε θα είχε προλάβει να σταματήσει εγκαίρως ή ο οδηγός θα ήταν σε καλή φυσικη κατασταση προκειμένου τα αντανακλαστικά του να τον βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση...ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δε συνέβη και τώρα κάποιοι άνθρωποι κλαίνε τους δικούς τους. Και είμαι σίγουρη ότι σε ένα τέτοιο ιδανικό κράτος οι ευθυνές θα έπρεπε να αποδοθούν προς αμφότερες πλευρές.
Δυστυχώς ο λαϊκισμός και ο κίτρινος Τύπος νίκησε πάλι την αλήθεια. Όποιος έχει στοιχειώδεις γνώσεις από κανόνες πλεύσης ξέρει πως όπως και με τα αυτοκίνητα έτσι και στην θάλασσα ισχύει η προτεραιότητα αυτού που είναι από δεξιά. Μπορούμε άμα θέλουν κάποιοι να αλλάξουμε τους κανόνες κυκλοφορίας και να έχει προτεραιότητα αυτός με τα μικρότερα εισοδήματα. Επίσης όποιος έχει πάει στην Μονή ξέρει πολύ Καλά πώς οδηγούν αυτοί με τα τουριστικά, όπως οι ταξιτζήδες στις πόλεις. Για τα σωσίβια και επειδή παράτησε τους ανθρώπους θα συμφωνησω οτι πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.