ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ολάντ: «Να αποφευχθεί η κλιμάκωση στην Κριμαία»

Ολάντ: «Να αποφευχθεί η κλιμάκωση στην Κριμαία» Facebook Twitter
1

Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ απηύθυνε σήμερα έκκληση σε όλα τα μέρη που είναι παρόντα στην Ουκρανία να «αποφύγουν οποιαδήποτε κλιμάκωση», η οποία θα καθιστούσε ακόμη «πιο δύσκολη» την εφαρμογή των ειρηνευτικών συμφωνιών του Μινσκ, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Ελιζέ.


Η έκκληση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης του Ολάντ με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον ουκρανό πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο, κατόπιν «αιτήματος του τελευταίου» προκειμένου να συζητήσουν την «κατάσταση στην Ουκρανία».


Ο Φρανσουά Ολάντ «υπενθύμισε την πάγια θέση της Γαλλίας όσον αφορά στην παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας, η οποία δεν μπορεί να αναγνωριστεί» από τη διεθνή κοινότητα, αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

1

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο ακροδεξιός Γκάντζ ακυρώνει την ομιλία παραίτησης μετά από τη διάσωση ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Μπενι Γκάντζ ακυρώνει την ομιλία παραίτησης μετά από τη διάσωση ομήρων

Η ανακοίνωση του Μπένι Γκαντς έρχεται μετά την επιτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση, κατά την οποία οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ και η Σιν Μπετ διέσωσαν τέσσερις ομήρους στη Νουσεϊράτ στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Με ευχές Φρανσουά δε γίνεται τίποτα.Ο Πούτιν θα συνεχίσει να καταπιέζει τους Ουκρανούς αφού κανείς δεν τον εμποδίζει. Και το χειρότερο,έχει πείσει μεγάλη μερίδα του κόσμου ότι έχει δίκιο να κάνει ό,τι κάνει. Η ''καλή'' Ρωσία σώζει τους λαούς από την κακή Αμερική.