Aυτή η περίεργη οικογενειακή φωτογραφία του αντιπροέδρου του Τραμπ τρομάζει το διαδίκτυο

Aυτή η περίεργη οικογενειακή φωτογραφία του αντιπροέδρου του Τραμπ τρομάζει το διαδίκτυο Facebook Twitter
7

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο αντιπρόεδρος του Τραμπ  Mike Pence, έχει προκαλέσει συζητήσεις αλλά και ανατριχίλα στο διαδίκτυο, καθώς η κόρη του Σάρλοτ που κάθεται δίπλα του δεν φαίνεται στον καθρέφτη ενώ αγόρι που διακρίνεται στον καθρέφτη δεν φαίνεται σε κάποιο τραπέζι.

Αρκετοί μάλιστα στα social media έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι η κόρη του Pence, είναι ένα βαμπίρ για αυτό και δεν υπάρχει το είδωλο της στον καθρέφτη.  Άλλοι άνθρωποι ανησυχούν περισσότερο για το αγόρι που αντανακλάται στον καθρέφτη, αλλά δεν είναι στο τραπέζι.

Άλλοι πάλι, με πιο προσγειωμένη σκέψη αποδίδουν αυτά τα μυστηριώδη φωτογραφικά φαινόμενα στην αλόγιστη χρήση του φώτοσοπ.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν ξερω πως και ποιος εκανε το photo shop αλλα σιγουρα ειναι πολυ εξυπνο και πλου αποτελεσματικο,αφου προκαλεσε τοσες αντιδρασεις !Τωρα το να αναρωτιουνται καποιοι αν η κορη του κυριου αυτου ειναι vampire η ο νεαρος ectoplasm ειναι,βεβαια,δικαιωμα τους.Οπως και δικο μου δικαιωμα να με προβληματιζει σφόδρα το οτι αυτοι οι ανθρωποι....ψηφιζουν !!
…κανένα photoshop δεν χρειάζεται, το είδωλο της κοπέλας δεν φαίνεται στον καθρέφτη -απλούστατα- επειδή ο όγκος του πατέρα της το μπλοκάρει καθολικά. Το παλικάρι, καθώς και τα υπόλοιπα τμήματα κεφαλιών που ξεχωρίζουν, είναι από τραπέζι που βρίσκεται απέναντι από το παρόν, διαμόρφωση ουδόλως περίεργη σε τέτοιου τύπου dinners (με διάδρομο στην μέση).
Συμφωνώ, βρίσκω όμως ιδιαιτέρως ανησυχητικό πως--κατά δήλωση του ιδίου--ενώ βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ιντιάνα. Επίσης με ξενίζει κάπως το γεγονός ότι από όλα τα εστιατόρια της ΝΥ επέλεξε να πάει την οικογένεια του στο Chili's.