Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 6,5%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 6,5%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse Facebook Twitter
9

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 6,5% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το Action 24.

Αναλυτικά, τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΝΔ 30%, ΣΥΡΙΖΑ 23,5%, Χρυσή Αυγή 6,5%, ΚΚΕ 5,5%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,5%, Ένωση Κεντρώων 3%, Ποτάμι 2,5%, ΑΝΕΛ 2,5%, ΛΑΕ 2,5%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%, Άλλο Κόμμα 3,5%, Αναποφάσιστοι 8,5%, Δεν Απαντούν 3%.

Η ΝΔ καταγράφει παράσταση νίκης 52% έναντι 29% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 29% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες αξιολογούν αρνητικά τη συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών σε ποσοστό 78% (έναντι 17% θετικά), ενώ στο ερώτημα αν η σημερινή οικονομική πολιτική οδηγεί στην ανάπτυξη το 79% απαντά «όχι» (έναντι 16% που απαντά «ναι»).

Θετική είναι η αξιολόγηση της επένδυσης στο Ελληνικό σε ποσοστό 64%, έναντι 30% που την κρίνουν αρνητικά.

Σε ερώτημα για τις συνέπειες του Brexit για την Ευρώπη και τους λαούς, το 45% των ερωτηθέντων την κρίνουν ως αρνητική εξέλιξη, έναντι 27% που τη θεωρούν θετική και 16% που την αξιολογούν ως ουδέτερη.

Σε ανάλογο ερώτημα για τις συνέπειες του Brexit στην Ελλάδα το 41% τη χαρακτηρίζουν αρνητική εξέλιξη, το 25% ουδέτερη και το 20% θετική.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
"ενώ στο ερώτημα αν η σημερινή οικονομική πολιτική οδηγεί στην ανάπτυξη το 79% απαντά «όχι» (έναντι 16% που απαντά «ναι»)."Είναι πλέον και επίσημο. Το 16% των ελλήνων είναι λοβοτομημένοι.
Βωμολοχούσαν ασταμάτητα, ήμουν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας. Κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να ήταν ήδη στα παλιά ποσοστά του 2-3%. Ο λαός αυτός παθαίνει αλλά δεν μαθαίνει.
Μιλούσα συμπτωματικά χθες με έναν γνωστό οικονομικό συντάκτη και τον ρωτούσα πως είναι δυνατόν η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να είναι τόσο μικρή. Η άποψή του ήταν ότι η διαφορά αυτή δεν είναι μικρή και ότι το κραχ του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει το φθινόπωρο όταν θα κληθεί ο λαός να πληρώσει εξωφρενικά ποσά σε φόρους, ενώ θα επέλθει και η οριστική χρεοκοπία του συστήματος. Γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ καίγεται να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Μία διαφορά άνω των 10-12 μονάδων με το ισχύων σύστημα, θα στείλει κόσμο στη φυλακή.