Πόσο θα αυξηθεί ο καφές

Πόσο θα αυξηθεί ο καφές Facebook Twitter
3

Σε αύξηση των λιανικών τιμών του καφέ κατά 10-15% θα οδηγήσει η αύξηση των έμμεσων φόρων στο προϊόν που θα ψηφίσει η Βουλή τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα Νέα, το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται επιβάρυνση 1 έως 2 ευρώ ανά κιλό κατά την εισαγωγή του καφέ, ανάλογα με το εάν το προϊόν έχει υποστεί επεξεργασία ή όχι.

Πάντως, προς το παρόν, το μόνο σίγουρο για τον φόρο στο καφέ είναι ότι δεν θα είναι ειδικός φόρος κατανάλωσης και αναμένεται να εισφέρει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Έτσι. Γιατί σου λέει : Αν πίνεις πολλούς καφέδες τότε ή δουλεύεις σαν το σκυλί (και τους πίνεις για να αντέξεις) οποτε έχεις δουλειά, οποτε έχεις λεφτά, οποτε ας πληρώσεις, ή είσαι αργόσχολος οποτε ας πληρώσεις.
Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία Επανάστασης στη σύγχρονη Ελλάδα.Αν αφαιρέσεις από το ΝεοΈλληνα το freddo cappuccino και τα καλοκαιρινά μπάνια, τι του απομένει;Φοβού τον ΝεοΈλληνες και freddo φέροντες