Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ): Η κυβέρνηση έβγαλε στον αέρα τη συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου

Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ): Η κυβέρνηση έβγαλε στον αέρα τη συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Γλωσσικό ολίσθημα ή άμεση παραδοχή; Μιλώντας σήμερα στη Βουλή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος αποκάλυψε πως ήταν η κυβέρνηση που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω των WiKiLeaks τη συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου.

Πιο συγκεκριμένα σε μία αποστροφή του λόγου του ο κ.Παπαχριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Τι άλλο να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε το διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου; Το παλεύει με νύχια και με δόντια».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια διευκρινιστική δήλωση ή διάψευση για τη δήλωση του βουλευτή.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εντωμεταξύ, το Wikileaks, όλως τυχαίως, όπου δει δήθεν αντι-ευρωπαική αντι-καπιταλιστική ψευτο-δηθεν-αριστερίστικη ρητορική και σχετικά κόμματα, στηρίζει αναφανδόν!Άσε που για Ρωσία και Κίνα δεν υπάρχει ποτέ τίποτα κακό, για όλα φταίει η ΕΕ... Με όλα αυτά που γίνονται τελευταία στην Βενεζουέλα, επίσης, κουβέντα, το κράξιμο είναι μόνο εναντίον της Ευρώπης! Στο τουίτερ τους, Πόλ Μέισον, Βαξεβάνης και ΤPP μόνο!Το απάγκιο του παγκόσμιου λαϊκισμού!