Πολύ κοντά σε συμφωνία κυβέρνηση και Θεσμοί - Κατρούγκαλος: «Έκλεισε» το ασφαλιστικό

Πολύ κοντά σε συμφωνία κυβέρνηση και Θεσμοί - Κατρούγκαλος: «Έκλεισε» το ασφαλιστικό Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

«Έχουμε σχεδόν λευκό καπνό, υπήρξε σύγκλιση της τελευταίας στιγμής, νομίζω ότι θα έχουμε θετική αναφορά στο Eurogroup», σημείωνε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών αμέσως μετά το τέλος της μεσημεριανής συνάντησης στο Χίλτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε σύγκλιση σε «κόκκινα» δάνεια και ασφαλιστικό, ωστόσο στα ανοιχτά ζητήματα παραμένει το θέμα του αφορολόγητου.

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, εξερχόμενος από τη συνάντηση με το κουαρτέτο, ανακοίνωσε πως υπάρχει συμφωνία με τους δανειστές με βάση την ελληνική πρόταση για τις επικουρικές συντάξεις.

Όπως δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος «κλείσαμε για τις επικουρικές, δέχθηκαν την πρότασή μας για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, μένουν μόνο περίπου 70 εκατ. Ευρώ, για τα οποία πρέπει τα τεχνικά κλιμάκια να καταλήξουν σε συμφωνία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Διεθνή / Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαβιβάζει την ιδέα στους ηγέτες της ΕΕ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τη δουλειά της φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
αν ισχυει ειπαν ναι σε ολα... αν και το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι τις επομενες μερες θα κακαριζουν για το ποσο αριστεροι ειναι ποσο πονανε για τα νεα μετρα. πλεον ομως ο χρονος μετρα αντιστροφα, λιγες οι μερες τους.