Ο Βαρουφάκης για διαρροή Wikileaks: H Τρόικα είναι παρακρατικό τάγμα αναποτελεσματικών ψευτοτεχνοκρατών

Ο Βαρουφάκης για διαρροή Wikileaks: H Τρόικα είναι παρακρατικό τάγμα αναποτελεσματικών ψευτοτεχνοκρατών Facebook Twitter
5

Με tweet στα ελληνικά και στα αγγλικά σχολιάζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης την πολύκροτη διαρροή των Wilikileaks για τη συνομιλία των Πολ Τόμσεν και Ντέλια Βελκουλέσκου.


Ο κ. Βαρουφάκης σχολιάζει: "Για όποιον αμφέβαλε ότι η Τρόικα ισούται με παρακρατικό τάγμα αναποτελεσματικών ψευτοτεχνοκρατών που υπονομεύουν την Ευρώπη" και παραθέτει το link με τη διαρροή των Wikileaks.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μπράβο μας που σαν λαός επικροτησαμε την απομάκρυνση του Βαρουφακη επειδή το ήθελαν οι "Ευρωπαίοι" γιατί υπερασπιστηκε με λογικά επιχειρήματα την οικονομία μας όταν π.χ πρότεινε αποπληρωμή χρέους με ρήτρα ανάπτυξης και όχι φόρους πάνω στους φόρους για να πληρώσουμε ενα απίστευτο μη βιώσιμο χρέος που κατατρωει σαν καρκίνος την οικονομία μας. Όταν πρότεινε δλδ το λογικό οι Ευρωπαίοι τους φαινόταν παράλογο και το παραλογο που τελικά εφαρμόζουν λογικό.Και το χειρότερο είναι ότι έκαναν το λαό να πιστέψει ότι αυτός ηταν ο παράλογος και μπράβο μας που τον διώξαμε γιατί δεν τους βόλευε. Σίγουρα έχει και αυτός κάποιες ευθύνες αλλα σαν οικονομολογος ήταν καλύτερος απο τους δήθεν expert Ευρωπαίων υ.οικονομικων που βλέπουμε τα αποτελέσματα όχι μόνον σε μας αλλα και αλλες ευρωπαϊκές χώρες.