To BBC ξαναχτυπά- Τα γυμνά οπίσθια του Tom Hiddleston γίνονται θέμα στη Βρετανία

To BBC ξαναχτυπά- Τα γυμνά οπίσθια του Tom Hiddleston γίνονται θέμα στη Βρετανία Facebook Twitter
5

To ΒΒC είναι και πάλι θέμα συζήτησης η οποία πυροδοτείται για ακόμη μια φορά από την προβολή γυμνού. Μετά το θόρυβο που δημιούργησε η πολύ προκλητική σειρά Βερσαλλίες που αναμένεται να προβληθεί σύντομα, την Κυριακή προέκυψε νέο θέμα που αναστάτωσε τους τηλεθεατές.

Κατά την προβολή ενός επεισοδίου της σειράς The Night Manager! τα οπίσθια του Tom Hiddleston που εμφανίστηκαν σε μια ερωτική σκηνή, έγιναν αμέσως θέμα συζήτησης στα social media.

To BBC ξαναχτυπά- Τα γυμνά οπίσθια του Tom Hiddleston γίνονται θέμα στη Βρετανία Facebook Twitter

H ερωτική σκηνή με την ηθοποιό Elizabeth Debick δεν ήταν κάτι που αναμένονταν και προφανώς κανείς δεν περίμενε πως ο ηθοποιός θα έκανε τόσες αποκαλύψεις. Κάποιοι είχαν και πάλι την ευκαιρία να σχολιάσουν πως τέτοιες σκηνές δεν είναι πρέπουσες για το δημόσιο βρετανικό δίκτυο, που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει αμηχανία αρκετές φορές με γυμνό.

Ωστόσο οι περισσότεροι χρήστες, απλά διασκέδασαν με την ΝSFW σκηνή και κάποιοι υποστήριξαν πως όχι απλά δεν είναι σόκιν, αλλά πως το ΒΒC δεν θα πρέπει να πέφτει στην παγίδα του πουριτανισμού στα προγράμματά του.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μάλλον στον Tom αρέσει να επιδεικνύει τα οπίσθια του.Στην ταινία Πορφυρός λόφος(Crimson Peak) που πρωταγωνιστούσε είχε μια ερωτική σκηνή στην οποία μένουν ακάλυπτα τα οπίσθια του.Σε μια από τις συνεντεύξεις που έτυχε να δω είπε πως ήταν δική του ιδέα καθώς θα προσέδιδε στην σκηνή μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα.Ίσως και σε αυτή την περίπτωση να έγινε το ίδιο πράγμα.Αν τα οπίσθια ήταν γυναικεία πιστεύετε ότι θα υπήρχαν οι ίδιες αντιδράσεις;Όπως και να χει εγώ το βρήκα διασκεδαστικό.Ότι και να πείτε έχει ωραία οπίσθια! :P