Ιταλία: 40χρονη κινδυνεύει με καταδίκη επειδή δεν κάνει δουλειές στο σπίτι

Ιταλία: 40χρονη κινδυνεύει με καταδίκη επειδή δεν κάνει δουλειές στο σπίτι Facebook Twitter
3

Μια 40χρονη γυναίκα από την Ιταλία βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση ως έξι έτη, επειδή δεν κάνει αρκετές δουλειές στο σπίτι, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

              

Η γυναίκα από την πόλη Sonnino στην περιοχή του Λάτσιο, οδηγήθηκε στο δικαστήριο από το σύζυγό της που ισχυρίζεται ότι η διαχείριση των εργασιών του σπιτιού από την πλευρά της γυναίκας του έχει οδηγήσει σε

«κακομεταχείριση της οικογένειας», σύμφωνα το τοπικό The Local .Ο σύζυγος, επίσης, φέρεται να είπε ότι "αναγκαζόμαστε να ζούμε σε κακές συνθήκες υγιεινής» και ότι η σύζυγός του σπάνια μαγειρεύει. Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση αυτή συνεχίζεται για δύο χρόνια.

Η δίκη της γυναίκας αναμένεται να λάβει χώρα τον Οκτώβριο. Αν καταδικαστεί, θα μπορούσε να φυλακιστεί από δυο ως έξι έτη.

Τον Μάρτιο του 2014, υπήρξε εκστρατεία για να λαμβάνουν μισθό και οι νοικοκυρές για να ενισχυθεί η ισότητα, ωστόσο η πρόταση αυτή δεν υποστηρίχθηκε ευρέως, καθώς θεωρήθηκε ότι θα είναι αντικίνητρο για την εξεύρεση εργασίας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το ξέρω πως ίσως οι ιδέες μου να είναι πολύ ρηξικέλευθες αλλά σε αυτή την περίπτωση μήπως ένα απλό διαζύγιο και ανάληψη της επιμέλειας από τον πατέρα θα αρκούσε; Επίσης δεν θεωρώ πως είναι αποκλειστική δουλειά της γυναίκας να ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού έστω και αν αυτή το παραξήλωσε. Και ο ίδιος θα μπορούσε να καθαρίσει αν ήθελε, ή να προσλάβει ένα άτομο για να το αναλάβει αυτό.