To σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια μετά τις δέκα μολότοφ

To σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια μετά τις δέκα μολότοφ Facebook Twitter
7
To σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια μετά τις δέκα μολότοφ Facebook Twitter

Επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην περιοχή των Εξαρχείων. Κατά την εκδήλωση της επίθεσης ο υπουργός ήταν εντός της οικίας του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι έριξαν περίπου δέκα μολότοφ, ενώ δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του υπουργού υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά που προκλήθηκε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. O ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την χθεσινοβραδινή επίθεση και αναφέρει:"Πράξεις όπως η σημερινή δολοφονική επίθεση στην οικία του Α. Φλαμπουράρη δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τη δολοφονική επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας.
Και σημειώνει: "Να γνωρίζουν καλά οι αυτόκλητοι "επαναστάτες" ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομοκρατείται και ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα της απέναντι στη διαπλοκή, τα συμφέροντα και τον υπόκοσμο".

To σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια μετά τις δέκα μολότοφ Facebook Twitter
To σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια μετά τις δέκα μολότοφ Facebook Twitter
Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Πως ειπατε; Εγω νομιζα οτι αυτα γινονται απο πρακτορες του παρακρατους συνηθως της δεξιας για προβοκατσια και οτι δεν τους πιαναν ποτε γιατι ηταν δικα τους παιδια. Τελικα τινος παιδια ειναι αυτοι; Ποιον εχουν πατερα;
Έτσι είναι σύντροφοι. Το τερατάκι που θηλάζατε στον κόρφο σας, μεγάλωσε και τώρα πια δεν ακούει κανέναν. Όταν όσοι δεν ήταν τυφλωμένοι από το μίσος και την γερμανοτσολιαδίαση φωνάζαμε για το ότι η βία δεν είναι καλή ποτέ, μας λέγατε φιλελέδες, τσιράκια του Ποταμιού και άλλα ευφάνταστα. Αλλά έχει κοντά ποδάρια το ψέμα.
"η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα της απέναντι στη διαπλοκή, τα συμφέροντα και τον υπόκοσμο" καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ!Δηλαδή δεν ήταν η συνιστώσα Εξαρχείων του κόμματος σας που έριξε τις μολότοφ στο "θείο" αλλά κάποια σκοτεινά ανώνυμα συμφέροντα...Μα πόσο σανό πια?Να υποθέσω πως ΑΝ η Αστυνομία πιάσει κανένα από αυτά τα καλόπαιδα ο Λάμπρου στη Κουμουνδούρου δεν θα σηκώνει το τηλέφωνο του όταν θα τον παίρνουν για βοήθεια?Η "επιτροπή δικαιωμάτων" του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους παρέχει δωρεάν δικηγόρους?
Καταδικαστέα η επίθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να θερίσει τους ανέμους που έσπερνε όλα τα χρόνια που ήταν αντιπολίτευση και επικροτούσε είτε διακριτικά είτε και αποκράλυπτα μερικές φορές πράξεις βίας και τρομοκρατίας ενάντια στην ηγεσία. Φρέσκες οι δηλώσεις του Μπαλαούρα. Αν πιάσουν κάποιον από αυτούς να μην ξεχάσουν να του ζητήσουν να γράψει κάτι για να παιχτεί από την πειραματική σκηνή του Εθνικού.