Έσβησε και ο Πύργος του Άιφελ στα Φιλιατρά

Έσβησε και ο Πύργος του Άιφελ στα Φιλιατρά Facebook Twitter
2

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα και συμπαράστασης στους Γάλλους έγιναν και στα Φιλιατρά, όπου υπάρχει αντίγραφο του Πύργου του Άιφελ.

Στον Πύργο τοποθετήθηκαν τέσσερις μαύρες σημαίες ενώ τα φώτα του Πύργου θα παραμείνουν κλειστά για τρεις ημέρες.

Έσβησε και ο Πύργος του Άιφελ στα Φιλιατρά Facebook Twitter

Η εκδήλωση οργανώθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του δήμου Τριφυλίας και ανέφερε τα εξής:  

«O Δήμος Τριφυλίας τιμά τα θύματα των χθεσινοβραδινών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής διοργανώνει εκδήλωση πένθους σήμερα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στον Πύργο του Άιφελ στα ΦιλιατράΜεσίστια θα κυματίσει η Ελληνική σημαία και κεριά θα φωτίσουν το χώρο, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στη δοκιμασία που περνούν οι Γάλλοι πολίτες, αλλά και μήνυμα ειρήνης σ όλο τον κόσμο. Με λουλούδια, κεράκια και χειροκροτήματα να είμαστε εκεί στις 6.00 το απόγευμα και να ενώσουμε τη φωνή μας σε μια ενωτική εκδήλωση τιμής στα αθώα θύματα και στην ελευθερία».

Έσβησε και ο Πύργος του Άιφελ στα Φιλιατρά Facebook Twitter

(Φωτογραφίες: Εφημερίδα Θάρρος)

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Την ειδηση αυτη την πρωτοειδα σε αλλο σαιτ το οποιο την παρουσιαζε σε στυλ "Τι αλλο θα δουμε Θεε μου". Δεν μπορουσα να σχολιασω εκει, αλλα εχω να πω οτι το θεωρω πολυ σωστη κινηση του Δημου. Δεν ειναι αναγτκη να ξεφτιλιζουμε τα παντα και να κατακρινουμε τους παντες. Μια συμβολικη κινηση εκαναν οι ανθρωποι και πολυ σωστα επραξαν. Αν δεν τον ειχαν κανει τοτε θα ηταν αξιοι κριτικης.