Ο Λεβέντης ξέρει (και) το νικητή των εκλογών

Ο Λεβέντης ξέρει (και) το νικητή των εκλογών Facebook Twitter
19

Τον νικητή των εκλογών προέβλεψε ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξη που έδωσε στο thestival.gr. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προβλέπει διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με 5-6 μονάδες ενώ χαρακτηρίζει κόμμα του Μπόμπολα το «Ποτάμι», δογματικό το ΚΚΕ και μαχαιροβγάλτες τους Χρυσαγίτες.

Ο κ. Λεβέντης απαντά και στην επίθεση του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος είχε πει ότι "Όποιος ψηφίζει Λεβέντη είναι αρχαιοκάπηλος". «Όταν τον επισκέφθηκα στο δημαρχείο μου υπέβαλλε τα σέβη του και μου είπε ότι είμαι μοντέρνος και πως χαίρεται που δικαιώνομαι μετά από τόσα χρόνια. Αν έκανε τέτοιες δηλώσεις έχει πρόβλημα ο άνθρωπος», τονίζει. Σημειώνει δε ότι είτε το θέλει ο κ. Μπουτάρης είτε όχι η ονομασία της πόλης της Θεσσαλονίκης θα αλλάξει και θα ονομαστεί Δήμος Ιεράς Πολης της Θεσσαλονίκης».

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Λεχ Βαλέσα επανεμφανίστηκε 35 χρόνια μετά τις πρώτες ελεύθερες εκλογές στην Πολωνία

Διεθνή / O Λεχ Βαλέσα επανεμφανίστηκε 35 χρόνια μετά τις πρώτες ελεύθερες εκλογές στην Πολωνία

Ο Λεχ Βαλέσα είναι το πρόσωπο που έχει συνδεθεί με την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος του στρατηγού Γιαρουζέλσκι και κατά πολλούς με την πτώση της ίδιας της Σοβιετικής Ένωσης
NEWSROOM
Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM
Μαρινάκης για Κασσελάκη: Σήμερα άπαντες κατάλαβαν γιατί απέφευγε να παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του

Πολιτική / Μαρινάκης για Κασσελάκη: Σήμερα άπαντες κατάλαβαν γιατί απέφευγε να παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του

«Σχετικά με τα ψεύδη και τις χυδαίες συκοφαντίες του για την περιουσιακή κατάσταση του Πρωθυπουργού, τον ενημερώνουμε για πολλοστή φορά ότι ο Πρωθυπουργός ελέγχεται εξονυχιστικά τα τελευταία 20 χρόνια» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
¨Έιχε πει ο Λεβέντης πως εγω θα κυβερνήσω με Τσίπρα και σε 2 μήνες με τις γνωριμίες που έχει θα μας βγάλει και από το μνημόνιο".Νομίζω μια κυβέρνηση Τσίπρα-Λεβέντη και Καμμένου(για να μη φύγει από τη πολιτική) θα ήταν οτι πρέπει.Κυβέρνηση από τα lidl για να έχουμε και την εύνοια της Μέρκελ.
Γιατί να αλλάξει το όνομα του δήμου και να ονομαστεί ιερά πόλη η Θεσσαλονίκη επειδή όπως είπε ο ίδιος ανέβασε τα ποσοστά του Λεβέντη;Τόση μεγαλομανία έχει αυτός ο άνθρωπος και νιώθει πως του χρωστά μια θέση στη Βουλή ο λαός και όχι μόνο;Λυπάμαι γιατί τον έβλεπα συμπαθητικά τόσο καιρό αλλά εν τέλει φαίνεται πως ο άνθρωπος δεν μπορεί να έρθει στο σήμερα,ας έμενε τουλάχιστον μόνο σε αυτά που έλεγε για το δημόσιο,όχι να λέει ένα κάρο πράγματα που είναι στα όρια τρέλας και γραφικότητας.Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση αυτο-μεσσιανισμού που βλέπει όλους τους άλλους σαν διεφθαρμένους και όχι απλώς ανίκανους και αυτόν ως τον μόνο που λέει αλήθειες,προσωπικά έχω χορτάσει από αυτά.Δεν με νοιάζει μόνο ο πολιτικός να έχει κάποιες σωστές λύσεις για τα ειδικά θέματα (π.χ. δημοσιονομικά,οργάνωση διοίκησης) θέλω και άτομα που να μπορούν να πάνε την κοινωνία του σήμερα ένα βήμα πιο μπροστά,και όχι δύο πίσω.
αυτο που λεει για την θεσσαλονικη προφανως και δεν θα γινει γιατι δεν θα εχει αρμοδιοτητα να το κανει,και ακομα και καποτε να αποκτησει τετοια αρμοδιοτητα και το κανει θα εχει χαρακτηρα συμβολικο.το λεει για να δειξει την αγαπη του για την πολη που χωρις να εχει καμια σχεση μαζι της,τον στηριξε και τον εβγαλε στο προσκηνιο,κατι που δεν εγινε 25 χρονια,ε ας μην βρουμε και στην συγκινηση του λεβεντη,τον τροπο για να παρουσιασουμε οτι ειναι γραφικος/τρελος.και απο που καταλαβες οτι θα παει την κοινωνια πισω ο λεβεντης?
Δεν ξέρω αν το κράτος ή ο δήμος έχει την αρμοδιότητα να αλλάξει το όνομα,πιστεύω πάντως πως αν μπορούσε να αλλάξει το όνομα θα το έκανε.Ο άνθρωπος που σε διάφορες φάσεις κατηγόρησε όσους δεν τον ψήφισαν ως ζώα και ηλίθιους,και σε άλλες φάσεις μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος ως λιγούρηδες, κλπ., δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να αγιοποιήσει τους ανθρώπους που τον στήριξαν ακολουθώντας μανιχαϊστικές τακτικές (εμείς καλοί-έξυπνοι,αυτοί κακοί-ηλίθιοι).Ακόμα και συγκίνηση να είναι,το πάει σε άλλο επίπεδο,σε μία υπερβολή.Θέλω άτομα που σε θέματα όπως η παιδεία,το προσφυγικό/μεταναστευτικό,το θέμα των ομοφύλων,κ.ά. κοινωνικά θέματα να μπορούν να προτείνουν κάτι νέο και σύμφωνο με την εποχή.Επίσης δεν θέλω έναν άνθρωπο που παρουσιάζει μια ζωή τους αντιπάλους τους ως διεφθαρμένους και ψεύτες,ενώ αυτών ως τον μόνο κατέχοντα την αλήθεια.Βγάζει έναν εγωκεντρικό και παλαιοκομματικό λόγο (όπως φυσικά και όλα τα άλλα παλιά κόμματα ΝΔ Πασοκ,ΚΚΕ,Συριζα κ.ά. που μια ζωή προσπαθούν να πολιτεύονται με αυτούς τους όρους).Θέλω στην πολιτική ζωή να μπουν πρόσωπα που θα έχουν λύσεις και σωστή διαλεκτική και όχι προσβολές/ύβρεις/λάσπη/εύστοχα ή άστοχα σχήματα λόγου (γνκ μιλάω) για να με πείσουν.
χεχεχε μπήκε δυνατά στο κλασικό επικοινωνιακό παιχνίδι ο Λεβέντης.Μαέστρος...Σε αυτό το βίντεο ξεκίνησε με τρόπο που έκανε οποιονδήποτε και ειδικά κάθε αναποφάσιστο προς Χ.Α. να δει την συνέχεια, έφτιαξε για τον εαυτό του την εικόνα του αποφασισμένου για δικαίωση, που από το περιθώριο και τα αζήτητα πέρασε με αρετή, ταπεινότητα και αρκετή υπομονή πια σε άλλο στάδιο προσωπικής δικαίωσης και θα αρχίσει τώρα να παίρνει αποφάσεις για το γενικό καλό, του ανθρώπου που βλέπει τα πράγματα δίκαια και αντικειμενικά (μέχρι και ότι κάνουν δημοσκοπικά κόλπα κατά του Λαφαζάνη και της Χ.Α.), που όμως δεν είναι γραφικός, γελοίος, διαπλεκόμενος δογματικός ή επικίνδυνος μαχαιροβγάλτης όπως οι άλλοι και την έστησε μπροστά σε υποψήφιους ψηφοφόρους -κυρίως- της Χ.Α.Δεν τράβηξε και ο Βαγγέλας στο ντιμπέιτ οπότε καλό timing.Μεγάλη μπάλα.Τώρα που -μετά τα ντιμπέιτ- μου το θύμισε και αυτό το βίντεο, περάσαμε από το ροκ του Ιανουαρίου και το μέταλ του δημοψηφίσματος σε αυτές τις εκλογές που μοιάζουν λίγο ρέγκε.
Είμαι (βρε παιδιά) τις προάλλες σε μία παρέα, όλοι επαγγελματίες και επιστήμονες. Η συζήτηση γυρνάει στο πολιτικό (μέρες που είναι) και λέει ένας ιατρός κάποια στιγμή "Λεβέντη θα ψηφίσω, τα έλεγε από παλιά".Τον έκανα τόσο πολύ ρεζίλι (μαζί με κάτι Χριστοπαναγίες) που αν και έχασα μετά βεβαιότητας τη όποια συμπάθεια μπορεί να μου είχε, τον αποθάρρυνα σίγουρα από το να ψηφίσει ένα παρατράγουδο. Σε καλό να μου βγει....
Για πες και σε μας τι του είπες ακριβώς και τον αποθάρρυνες από το να ψηφίσει Λεβέντη. Πες μας τι επιχειρήματα χρησιμοποίησες ακριβώς. Αν είναι λογικά και μου βρεις μια καλύτερη εναλλακτική θα αποθαρρύνεις και μένα. Είμαι περίεργος να ακούσω την απάντησή σου.
Είμαι τελειόφοιτος οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου Μακεδονίας, και κάνω mfin στο HEC στη Γαλλία. Εσύ τι κάνεις? Αλλά το βασικό ερώτημα είναι ποια είναι τα βασικά επιχειρήματα σου για τα οποία δε μας έχει πει τίποτα μέχρι τώρα. Ποια είναι η γνώμη σου για τα 9 σημεία της Ένωσης Κεντρώων?
Τεχνικά δεν είμαι απόφοιτος γιατί δεν έχω ορκιστεί ακόμα (μέχρι πριν μια εβδομάδα έδινα μαθήματα). Τώρα θα μας πεις τα επιχειρήματά σου ή όχι? Και πες μου σε παρακαλώ αφού είναι τόσο χάλια ο Λεβέντης τι να ψηφίσω. Άκου πως τα βλέπω εγώ τα πράγματαΧρυσή Αυγή= Φασισμός Ξεκάθαρο ΟΧΙΚΚΕ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ= Εθνικό νόμισμα ΟΧΙΣΥΡΙΖΑ= Δε θα ψηφίσω το κόμμα που κατέστρεψε τη χώρα τους τελευταίους 7 μήνες. Ξεκάθαρα απέτυχε σε όλα ο Τσίπρας κατά τη γνώμη μου.ΑΝΕΛ= Δεν τους πάω καθόλου και δε νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν πολλάΠΑΣΟΚ και ΝΔ: Τους δοκιμάσαμε τόσες φορές είδαμε τι κάνανε για ποιο λόγο ξανά? Εκτός αυτού οι αρχηγοί τους είναι "λίγοι".Ποτάμι: Πιστεύω ότι κάποιος επιχειρηματίας βρίσκεται από πίσω γι' αυτό τηρώ επιφυλακτική στάση.Άρα μας έμειναν οι επιλογές Λεβέντης, Λευκό, Άκυρο , Αποχή. Δεν πρόκειται να απέχω αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΝΔ και ΝΑΙ αντίστοιχα. Περιμένω τα επιχειρήματα σου... (ΑΚΟΜΑ)
Δε είναι θέμα μορφοσύνης, είναι θέμα μακροοικονομικών, τα οποία δεν είναι πολύ δύσκολο να τα κατανοήσεις ως ένα βαθμό. Τα 9 σημεία του θεότρελου όπως τον αποκαλείς είναι πολύ σωστά σε οικονομικό αλλά και λογικό επίπεδο. π.χ. οι πλούσιοι να μην παίρνουν σύνταξη, το οποίο έχει εφαρμοστεί στην Αυστραλία. Το ήξερες ότι η Γενηματά εκτός από το μισθό του βουλευτή παίρνει και σύνταξη ως πρώην τραπεζικός υπάλληλος? Μείωση του αριθμού των βουλευτών αλλά και του μισθού τους. Έχουμε τη μεγαλύτερη αναλογία βουλευτών:πληθυσμού στην Ευρώπη. Και γενικά περικοπές στο Δημόσιο και ΟΧΙ μόνο στον ιδιωτικό τομέα δε γίνεται να σηκώνει όλα τα βάρη ο ιδιωτικός τομέας. Το ποτάμι έχει παρόμοια λογική στα μέτρα που προτείνει και γι' αυτό το συμπαθώ αλλά σου ξαναλέω από πίσω ίσως κρύβεται ο κύριος Μπόμπολας... Διάβασε αν θέλεις τις θέσεις του θεότρελου και κρίνε τον από αυτές και όχι από το περίφημο video με το κανάλι 67. Γενικά κρίνε τα επιχειρήματα κάποιου και μη τον βγάζεις τρελό ή ψεύτη γιατί αυτό περνάει το μήνυμα ότι δεν έχεις επιχειρήματα για να στηρίξεις αυτά που λες.