Λαφαζάνης στο Reuters: Δεν θέλουμε τρίτο σχέδιο διάσωσης με σκληρή λιτότητα

Λαφαζάνης στο Reuters: Δεν θέλουμε τρίτο σχέδιο διάσωσης με σκληρή λιτότητα Facebook Twitter
3

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε στο πρακτορείο Reuters και δήλωσε ότι αναμένει μια συμφωνία παροχής ενίσχυσης από τους πιστωτές σύντομα, αλλά εκφράζει ξεκάθαρα την αντίθεση του σε ένα τρίτο σχέδιο διάσωσης με σκληρά μέτρα λιτότητας που θα καταπνίξουν την ανάπτυξη.

 

Το Reuters αναφέρει πως μένουν ελάχιστες ώρες για τη σύνταξη νέας πρότασης μεταρρύθμισης, και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αντιμετωπίζει μια διπλή πρόκληση. Αφενός πρέπει να πείσει τους πιστωτές πως θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και αφετέρου θα πρέπει να διατηρήσει το κόμμα με το μέρος του.

"Δεν θέλουμε να προσθέσουμε ένα τρίτο σχέδιο διάσωσης με σκληρή λιτότητα που δεν θα δώσει καμία προοπτική στη χώρα," ανέφερε ο κος Λαφαζάνης στους δημοσιογράφους στους δημοσιογράφους του Reuters.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια