Δραματικό τηλεφώνημα Ντόρας σε Σαμαρά: Παραιτήσου τώρα

Δραματικό τηλεφώνημα Ντόρας σε Σαμαρά: Παραιτήσου τώρα Facebook Twitter
8

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο Σκάι επικαλούμενος απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η Ντόρα Μπακογιάννη τηλεφώνησε χθες Σάββατο στον Αντώνη Σαμαρά, έχοντας στοιχεία για την επικράτηση του Όχι  και του ζήτησε να παραιτηθεί.

Μάλιστα η βουλευτής της Ν.Δ. είπε στον Πρόεδρο του κόμματος ότι αν το ζήτημα της διεκδίκησης στην κούρσα για την ηγεσία είναι προσωπικό είναι και αυτή πρόθυμη να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σαμαράς της απάντησε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραίτησης του και το τηλεφώνημα έκλεισε σε ψυχρό κλίμα.

Με την θέση της κ. Μπακογιάννη συντάχθηκε και ο κ. Δένδιας κάνοντας λόγο για στρατηγικά λάθη και τονίζοντας ότι η Ν.Δ. έχασε με τις τράπεζες κλειστές.

"Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, τις ειδήσεις και τις φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα ΕΔΩ"

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο διαπραγμάτευσης όπου τα παιζει ολα για ολα και αυτοι παίζουν παιχνίδια ηγεσίας στα οποία κερδίζουν και χάνουν ... Πόση αηδία ακομη;Υ.γ. Δηλαδη με τράπεζες ανοιχτές και αντικειμενικά ΜΜΕ τι ποσοστά θα βγαίνανε;
η Ντόρα Μπακογιάννη τηλεφώνησε χθες Σάββατο στον Αντώνη Σαμαρά, έχοντας στοιχεία για την επικράτηση του Όχι Πηγή: www.lifo.grΜα που τα βρήκε τα στοιχεία, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις έδιναν οριακά μπροστά το Ναί...Και αν υπήρχαν κρυφές δημοσκοπήσεις που είχαν τέτοια αποτελέσματα, πως μπορείς να κρίνεις ποιές είναι σωστές και ποιές όχι;Μόνο αν ξέρεις εκ των προτέρων πως οι φανερές δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες.