Nταίσελμπλουμ: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι πολύ λυπηρό για το μέλλον της Ελλάδας

Nταίσελμπλουμ: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι πολύ λυπηρό για το μέλλον της Ελλάδας Facebook Twitter
3

Το αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος είναι πολύ λυπηρό για το μέλλον της Ελλάδας, αναφέρει σε επίσημη δήλωσή του ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, τονίζοντας πως λαμβάνει υπόψιν του το αποτέλεσμα αυτό.

Προκειμένου να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, τα δύσκολα μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις είναι αναπόφευκτα, επισημαίνει στη δήλωσή του ο κος Ντάισελμπλουμ και συνεχίζει: «Αναμένουμε τώρα τις πρωτοβουλίες των ελληνικών αρχών. Το Eurogroup θα συζητήσει την κατάσταση την Τρίτη, 7 Ιουλίου».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ το πρωί της Δευτέρας, θα έχει τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ με θέμα την Ελλάδα.


Πλήθος Ευρωπαίων αξιωματούχων έχουν κάνει δηλώσεις, άλλοι σε σκληρό τόνο , άλλοι με μετριοπαθή τόνο, αλλά κοινός παρονομαστής είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων βρίσκεται σε πολιτικό και διπλωματικό αναβρασμό ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων που θα είναι κρίσιμες και για την Ελλάδα και για την ΕΕ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια