Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου

Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
19

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Συντάγματος, η οποία είχε καλεστεί μέσω διαδικτύου. Στη συγκέντρωση έδωσε το «παρών» και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στην οποία οι πολίτες επιφύλασσαν θερμή υποδοχή. Την κα Κωνσταντοπούλου η οποία βγήκε από τη Βουλή και κατευθύνθηκε προς την πλατεία αντελήφθησαν οι πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να τη χαιρετίσουν, την αγκάλιασαν και τη φιλούσαν.

Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC

Η κα Κωνσταντοπούλου συνομίλησε με πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα αλλά απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Για όσους έχουν ενδοιασμούς γιατί πρέπει να πάνε αύριο, ελπίζω να σας έφυγαν. Τύποι σαν την Κωνσταντοπούλου μας κυβερνούν, γι αυτό πρέπει να τους ρίξουμε και γρήγορα.
Ο Σύριζα σε σχέση με την Ευρώπη μου θυμίζει ένα ζευγάρι παντρεμενο που ενώ δεν γουστάρει ο ένας τον άλλο αυτός επιμένει αντί να πάρει ένα διαζύγιο να θέλει να αλλάξει τον άλλο. Δεν θέλουμε την Ευρώπη, θέλουμε μόνο τα ευρώ της. Το να φωνάζουμε έξω από τη Βουλή σε τι ωφελεί ακριβώς; Το πράγμα είναι απλό. Θες ευρώ κάνεις αυτά που σου λένε, δεν θες υποταγή και μέτρα φεύγεις κόβεις δραχμές και κάνεις την πολιτική που έχεις φανταστεί. Και για να γυρίσω στο παράδειγμα του διαζυγίου αν δεν γουστάρεις τη γυναίκα σου ή τον άντρα σου χωριζεις και βρίσκεις κάποιους άλλους που την βρίσκεις μαζί τους.
Ζούμε μεγάλες στιγμές... Φοβάμαι ότι οι επόμενοι που θα ''ανακριθούν'' στο μέλλον σε κάποια Επιτροπή της Βουλής εκτός από το τι έκαναν το βράδυ του ''μαύρου'' της Ε.Ρ.Τ. θα ερωτώνται και πού ήταν το βράδυ της 17ης Ιουνίου όταν υπήρχε συλλαλητήριο όπου παρευρίσκονταν η κ. Πρόεδρος της Βουλής...
Ουουουουουου εχουμε επευφημησει εμεις,με αλλαλαγμους κιολας, κοσμο κ κοσμακη!!! Να ξεχασουμε τον ΓΑΠ? Τον Ακη μηπως? Τον Κωστακη? Τον Παπαδοπουλο δε?... μιλιουνια!!!! Στη στραβη ομως....ε ρε γιαουρτια που πεφτουν!!! Υπομονη...τα καλυτερα επονται!!!
Εμετός !!! ,"αυθόρμητη" διαδήλωση όπως Β. Κορέα και Βενεζουέλα. Ο σύντροφος Μαδούρο με τους καθεστωτικούς που διαδήλωναν μαζί του ενάντια στους "εχθρούς της επανάστασης " την στιγμή που οι πολίτες έκαναν ουρές για 1 κωλόχαρτο στα σούπερ μάρκετ.
καθε συγκέντρωση εχει τα δωρακια της! η σημερινη ειχε σανό & Ζωή! Συμφωνα δε με όσα λενε πολλά στελεχη της αγαπημενης μας κυβερνησης... ο Λαπαβίτσας μιλαει ανοιχτα για δελτιο στα τρόφιμα, κατι σαν Σοβιετία δηλαδη και εκει αν δεν το ξεεις ειχε δελτιο και στα κωλοχαρτα... η Βούλτεψη εχει και μια πιθανότητα να βγει αληθινή.Ο Αλέξης όμως με τίποτα! το μνημόνιο οχι μονο δεν καταργείται αλλα ειναι εδω και ερχεται και νεο χειροτερο!
ελπίζω να μην είσαστε και πάλι ομοιόμορφα ντυμένοι σαν εθνοφυλακή (όπως οι μεγάλοι συνδικαλισταράδες της Ελληνικός Χρυσός που λάτρεψε ξαφνικά ο Μπουμούκος...)
σαγιοναρα,βερμουδα οπως οταν ημουν στην Κουβα, εθελοντικη εργασια με τον ελληνοκουβανικο...Οι εργατες και στην Κουβα ειναι ομοιομορφα ντυμενοι...Εσυ τοσο αριστερος πως και δεν το ξερεις?
σαγιονάρα και βερμούδα είναι το ελάχιστο και φτηνότερο που είχαν οι κουβανοί εργάτες - καμμία σύγκριση με τα κιμπάρικα γιλέκα, τα κολαριστά καπελάκια, τα καλλιγραφημένα πανό και τα χλιδάτα λεωφορεία που χορήγησαν πλουσιοπάροχα οι διαφημιστές των δικών μας. (αυτό πάλι, που για να δώστε αξιοπιστία στους ισχυρισμούς σας, το παίζετε όλοι πρώην αριστεροί που είδαν το φιλελεύθερο φως στον θατσερόδρομο προς Εμαούς - με ξεπερνάει...)
Διαδήλωση υπέρ του εαυτού της έκανε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενω αύριο θα παραλάβει βραβείο για την συνολική προσφορά της στην πολιτική από την πρόεδρο της Βουλής.