Επιβεβαιώνει ο Σπίγκελ τον Βαρουφάκη για τις δήθεν προσβολές στη Ρίγα

Επιβεβαιώνει ο Σπίγκελ τον Βαρουφάκη για τις δήθεν προσβολές στη Ρίγα Facebook Twitter
3

Επιβεβαιώνει ο δημοσιογράφος των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι στη Σύνοδο κορυφής στη Ρίγα ακούστηκαν για τον υπουργό προσβλητικές εκφράσεις από συναδέλφους του.

Σε tweet που ανήρτησε ο Σπίγκελ αναφέρει: «Είναι 100% ακριβές. Δεν προσέβαλαν προσωπικά τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup στη Ρίγα. Οι λέξεις 'τζογαδόρος', 'ερασιτέχνης' και 'χασομέρης' δεν ειπώθηκαν ποτέ». Σε ένα δεύτερο tweet ανέφερε: «Αυτό δεν μεταδόθηκε ποτέ από τους Financial Times».

 

Στον αρθρογράφο απάντησε με tweet ο κ. Βαρουφάκης: «Χαίρομαι που βλέπω την αλήθεια να αναδύεται. Ακόμη και καθυστερημένα» έγραψε ο υπουργός.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δηλαδή όλα αυτά που λέγανε διάφορα "έγκριτα" σαιτ , εφημεριδες και λοιπα ΜΜΕ για τους χαρακτηρισμούς των υπολοίπων ήταν απλές παπαριές; Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο ή παράνομο ή ανήθικο να ηχογραφεί ένας υπουργός τους συναδέλφους του αλλά και πλάκα να τους έκανε άξιζε τον κόπο ...!!!!
άκου να δεις, παλαβέ αριστερέ: τα μήντιά μας κάνουν σοβαρή δουλειά, απλώς δεν θα αφήσουμε την πραγματικότητα να μάς χαλάσει μιαν όμορφη ιστορία! (είναι σοκαριστικό πάντως για όλους τους μηντιάρχες ότι ξαφνικά ανακάλυψαν τις καταγραφικές ιδιότητες των κινητών τηλεφώνων...)