Κουμουτσάκος: Ποιος εμπιστεύεται έναν υπουργό που πάει για δείπνο στα Εξάρχεια…

Κουμουτσάκος: Ποιος εμπιστεύεται έναν υπουργό που πάει για δείπνο στα Εξάρχεια… Facebook Twitter
24

Με tweet που έστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει την άποψη του μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης χθες αργά το βράδυ ενώ δειπνούσε σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

 «Ποιός εμπιστεύεται έναν Υπ. Οικονομικών που αποφασίζει να πάει για "δείπνο" στα Εξάρχεια αυτήν την εποχή και τη γλιτώνει στο "παρά τρίχα";», έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Κουμουτσάκος: Ποιος εμπιστεύεται έναν υπουργό που πάει για δείπνο στα Εξάρχεια… Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση έγινε την ώρα που ο υπουργός δειπνούσε στο εστιατόριο. Ο κ. Βαρουφάκης εξέδωσε και ανακοίνωση για επεισόδιο.

24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Εντάξει, σχεδόν όλα τα σχόλια ήταν ένα κι ένα, δεν ήξερα ποιό να πρωτο-υπερψηφίσω. Τα πήρα με τη σειρά κι αυτό βοήθησε. Αλλά, δυστυχώς, κανένας σας δεν κατάλαβε ότι από την καλή του την καρδιά το είπε ο άνθρωπος. Φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα του Βαρουφάκη. Η δύναμη της συνήθειας, βλέπεις, ο φόβος φυλάει τα έρμα κλπ. Σου λέει "τόσο ανεύθυνος για την ασφάλειά του, πώς μπορώ τότε, να τον εμπιστευτώ για την ασφάλεια του λαού, δεδομένου ότι τον λαό τον έχω κορώνα στο κεφάλι μου;;!". Λογικό. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ ο άνθρωπος πολιτικό στην πρόσφατη ιστορία της χώρας που να μη φοβάται το λαό που υπηρετεί. Και να μην κρύβεται πίσω από μια ομάδα εξοπλισμένων και ταμπουρωμένων αστυνομικών, όπως κάθε σωστός μάγκας (εκλεγμένος από τον σοφό λαό).Επίσης, το "δείπνο" ήταν έμμεση επίθεση στο εστιατόριο. Όπως λέμε "Kαλά, συγγνώμη, δείπνο ήταν τώρα αυτό που φάγαμε;;" και με το "παρά τρίχα" εννοεί "τον πήραν μερικές ξώφαλτσες, αλλά δε θέλω και να του το πετάξω στα μούτρα".Έτσι είναι, κύριε Κουμουτσάκο, όταν δε μιλάτε ευθέως και καθαρά. Ο καθένας θα το ερμηνεύσει όπως του αρέσει. Και οι κατηγορίες θέλουν αποδείξες για να γίνουν πιστευτές σε σοβαρούς ακροατές ή αναγνώστες. Αλλιώς αποτελούν λάσπη και αυτός που τις εκφέρει ονομάζεται λασπολόγος. Βtw, δεν είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε και δική σας, βέβαια, αν και μ' αρέσουν τα καλά ανέκδοτα και πάντα αναγνώριζα ότι ως πολιτικό κόμμα έχετε έναν ξεχωριστό τρόπο να τα λέτε, και χωρίς να σκάει ούτε λίγο το χειλάκι σας - πάντα θαύμαζα τους κωμικούς που το κάνουν αυτό! Το κακό με την περίπτωσή σας είναι ότι δεν σας ψηφίζουμε για κομεντιέν. Αν ήταν έτσι, θα σας ψήφιζα με τα τσαρούχια. Είστε ανεπανάληπτα ταλέντα.
Μπορεί ο Βαρουφάκης να μην είναι ο αγαπημένος μου, αναγνωρίζω όμως ότι αυτό που έκανε δεν θα τόλμαγε κανείς άλλος να το κάνει - που κυκλοφορούσαν όλοι με 10 αστυνομικούς συνοδεία. Και καμία υποχρέωση δεν είχε να συνομιλήσει με ανθρώπους που δεν δείχνουν το πρόσωπό τους, αν μη τι άλλο. Και μπράβο του, γιατί η δουλειά του είναι στην υπηρεσία των πολιτών. Οπότε, Κουμουτσάκο, σ' έφαγε η ζήλια αγόρι μου?
αυτες τις ανοησιες λενε καποια στελεχη τησ ΝΔ και μαλλον σε επομενες εκλογες θα ψαχνουν να βρουν και τις δικες τους ψηφους.πολιτικος μεσαιωνας.
Επειδη τα ειπαν ολα οι φιλοι πιο πανω να προσθεσω οτι δεν ειναι καν εξυπνος για πολιτικος. Και να το πιστευεις αυτο δεν το λες.Πολιτικη ; Μηδεν.
προφανως εννοει οτι ηταν στημενο το σκηνικο,γιατι ομως να το εκφρασει δημοσια με καφενειακου επιπεδου ατακα,χωρις να εχει καποιες αποδειξεις για αυτο?προφανως για δημιουργια εντυπωσεων.στο διαλο και αυτος,φαινοταν σοβαρος και μετριοπαθης,κριμα
Διαφωνώ φυσικά με τη δήλωση Κουμουτσάκου αλλά από την άλλη και μετά την επίθεση στον Βαρουφάκη γίνεται σαφές ότι εν ενεργεία πολιτικός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα στα Εξάρχεια. Και σ'αυτό δεν φταινε οι πολιτικοί αλλά οι αντιεξουσιαστές. Γιατί πολύ απλά, η ελεύθερη κυκλοφορία των πάντων οπουδήποτε μέσα στην Αθήνα δεν μπορεί να συναρτάται με τις απόψεις τους και με την πολιτική τους.
SOS. Βρίσκομαι ακόμα εγκλωβισμένος στα Εξάρχεια. Τι τον ήθελα τον καφέ το φελέκι μου μέσα. Οι αντιεξουσιαστές έχουν κλείσει κάθε διέξοδο. Βοήθεια!
Έπρεπε να αγοράσεις τη κουκούλα στην είσοδο του cafe (κάθε καφετέρια στα Εξάρχεια έχει τέτοιο πάγκο), και να την βάλεις τώρα για να είσαι 'μαζί τους'. Τα έσοδα από τις κουκούλες πηγαίνουν στους ΑΑ (Ανώνυμους Αναρχικούς) και στους ΓΑ (Γνωστούς Άγνωστους).
Αν καταλαβαίνω καλά, τα εισαγωγικά στο "δείπνο" & "παρά τρίχα", υποννοούν ότι ήταν στημένο? Και αν υποννοεί κάτι τέτοιο ο κος Κουμουτσάκος, έχει κάποια απόδειξη (ή έστω τεκμηριωμένη ένδειξη) γι'αυτό ή να το βάλω στα συνομωσιολογικά?
Τι ανοησίες είναι αυτές κ. Κουμουτσάκο μου;Κάτι τέτοιες δηλώσεις μου θυμίζουν ότι γενικώς εμείς οι Έλληνες πολίτες δεν έχουμε ευτυχήσει από Κυβερνήσεις.
Παρακαλώ, επειδή προκειται να ταξιδεψω στα Εξαρχεια, να μου γνωρισει η Εθνική μας και Σοσιαλιστική κυβερνηση :α. Χρειαζεται βιζα??β. Χρειαζεται εμβολιασμός??γ. Τα Εξαρχεια ειναι Shoengen??
Εγω τον εμπιστευομαι και πολλοι ακομα! Αλλα αυτον τωρα, τι τον χαλασε;Το "δειπνο" (τι να εννοει αραγε ο ποιητης και εβαλε εισαγωγικα; Δεν ειναι καλο το μαγαζι;},τα Εξαρχεια ή το "παρα τριχα";
Πολιτικός χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις ο Κουμουτσάκος.Δεν μπορεί καν να αντιληφθεί πόσο γελοίο είναι αυτό που δήλωσε.Από την άλλη του φαίνεται λογικό να εμπιστευόμαστε κυβερνήσεις που για να πάνε να φάνε οι υπουργοί πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί στο που θα πάνε για να μην τους την πέσουνε.
Ακου σχόλιο! Τι να του πρωτοαπαντήσεις; Τουλάχιστον αυτοί μπορούν να κυκλοφορούν, εσείς ούτε για ένα καφέ σε καφετέρια δε μπορούσατε να πάτε.
Τι λέει ο άνθρωπος?? και τον είχα κατατάξει στους σοβαρούς της ΝΔ !! Θεσσαλονικιά είμαι αλλά δεν νομίζω τα Εξάρχεια να είναι η Reeperbahn της Αθήνας !!!
γιατί ως γνωστόν τα Εξάρχεια είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στον κόσμο, δεν κυκλοφορούν εκεί άνθρωποι παρά σκοτεινά τέρατα με αιχμηρά και μακριά δόντια, δεν πίνουν νερό αλλά αίμα και ακούγονται παντού απόκοσμες κραυγές