Ελεύθεροι οι υπάλληλοι που είχαν συλληφθεί μετά την απόδραση της Σταμάτη

Ελεύθεροι οι υπάλληλοι που είχαν συλληφθεί μετά την απόδραση της Σταμάτη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
2

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 4 σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν συλληφθεί μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το δωμάτιο της στο Δρομοκαίτειο, τα ξημερώματα.

Ο εισαγγελέας εφετών Γρηγόρης Πεπόνης που ανέλαβε τη διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των τεσσάρων υπαλλήλων. Αναμένεται να τους καλέσει στην πορεία των ερευνών  για να δώσουν εξηγήσεις.

Το μεσημέρι δυο εισαγγελείς πραγματοποίησαν αυτοψία στο Δρομοκαϊτειο προκειμένου να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο απέδρασε η Σταμάτη.  

Υπενθυμίζεται ότι εξέτιε ποινή κάθειρξης για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων  για την οποία καταδικάστηκε και ο σύζυγός της Άκης Τσίχατζόπουλος.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των τεσσάρων υπαλλήλων."Λογικό, αφού έκαναν σωστά την "δουλειά" τους.