60 χιλιάδες πρόστιμο σε 85χρονο που σκότωσε δύο σκυλιά

60 χιλιάδες πρόστιμο σε 85χρονο που σκότωσε δύο σκυλιά Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
2

Πρόστιμo ύψους 60.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας 85χρονος από χωριό της Λαμίας  ο οποίος στις 25 Ιανουαρίου, ανήμερα των εκλογών, πυροβόλησε και σκότωσε δυο σκυλιά ιδιοκτησίας του γείτονά του.

Το πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για κάθε σκυλί επιβλήθηκε μετά από δικογραφία που σχημάτισε το Α.Τ. Στυλίδας, κατόπιν καταγγελίας από γείτονες του 85χρονου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η νομοθεσία προβλέπει ότι το πρόστιμο το βεβαιώνουν οι κατά τόπους αστυνομικές αρχές και το επικυρώνει στη συνέχεια η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής η οποία καλεί το δράστη για εξηγήσεις.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ελλάδα / Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ο κτηνοτρόφος υποστήριξε πως το θύμα πήγε να τον κλέψει - "Μαζί με άλλα τρία άτομα πήγαν να τον εκδικηθούν, γιατί είχε ασελγήσει σε βάρος μια ανήλικης κοπέλας" αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Επιτέλους αυτός ο ρημαδιασμένος ο νόμος που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια βλέπουμε να εφαρμόζεται τους τελευταίους μήνες. Η κακοποίηση σκύλων είναι τόσο μα τόσο τρομακτικά αυξημένη στη χώρα μς που το κράτος αν επιβάλει τα πρόστιμα αυτα σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που τα κακοποιούν τότε θα έχουμε και ουσιώδη έσοδα... Μακαρι να συνεχίσουν.
Κ θα πει οτι δεν εχει τα φραγκα,plus ειναι κ...γερος,ακα λιγα χρονια ζωης, κ θα την γλυτωσει...Γιατι:Στον παππουλη μωρε?Ελα τωρα,κριμα ειναι...Αλλα τα ζωα δεν ειναι κριμα ε?!Ποτε θα μαθουν να συμπεριφορονται σωστα ολοι αυτοι οι ψυχοπαθεις???Ποτε θα τιμωρουνται χωρις γυρισμο κ ελαφρυνσεις ολοι αυτοι??????