Παράνομη η είσπραξη του «χαρατσιού» από τη ΔΕΗ

Παράνομη η είσπραξη του «χαρατσιού» από τη ΔΕΗ Facebook Twitter
6

Παράνομη κρίθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο η είσπραξη του "χαρατσιού" για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Οι δικαστές έκαναν δεκτή τη συλλογική αγωγή που είχαν καταθέσει οργανώσεις και ομοσπονδίες καταναλωτών κατά του μέτρου της είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Όπως λένε οι δικηγόροι των οργανώσεων, η απόφαση του Πρωτοδικείου είναι προσωρινά εκτελεστή, κάτι που σημαίνει ότι η ΔΕΗ πρέπει να σταματήσει να εισπράττει το χαράτσι, μέχρι να κριθεί εκ νέου το θέμα.  

Ελλάδα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Κρίθηκε παράνομο να εισπράττεται το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το εισπράξουν με άλλο τρόπο.Για παράδειγμα, μεσω της εφορίας.Δεν το γλυτώνουμε το γδίσιμο.Μην ξεχνάτε και τα ισοδύναμα μέτρα! Π.χ. Θα μας πουν: δε θέλετε το χαράτσι; Θα βρούμε τρόπο να σας τα πάρουμε αλλιώς!Δεν τους μάθαμε τόσο καιρό; Όλο παίρνουν και παίρνουν και παίρνουν!Για να καταλάβετε , εμείς πληρώνουμε το χαράτσι και το σπίτι δεν μας ανήκει ακόμη! Έχουμε απλώς ένα προσύμφωνο!Μένουμε στις εργατικές κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού.
Κυκλοφορουν οδηγιες στο ιντερνετhttp://www.new-deal.gr/%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91/new-deal-akia/4732-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%9D%CE%A9-%CE%A4%CE%97-%CE%94%CE%95%CE%97-%CE%9F%CE%A7%CE%99-%CE%A4%CE%9F-%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%99-%CE%A0%CE%A9%CE%A3