ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Τσίπρας ανακάλεσε την άδεια μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές

Ο Τσίπρας ανακάλεσε την άδεια μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές Facebook Twitter
15

"Έκλεισε ένας πρώτος κύκλος σκληρής και επίπονης διαπραγμάτευσης. Αποδείχτηκε, ότι η Ευρώπη μπορεί να προχωράει όταν υπάρχει πολιτική βούληση. Η χώρα βγαίνει από αυτή τη διαδικασία έχοντας ανακτήσει την αξιοπρέπειά αλλά και την ισοτιμία της απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους." ανέφερε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο ενώπιον της των στελεχών της κυβέρνησης.

"H κυβέρνησή διά του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποφάσισε σήμερα να ανακαλέσει την άδεια Αρχιτεκτονικής και Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές της Χαλκιδικής" ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πριν από λίγο στην εισήγησή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

"Σκοπός μας είναι με αυτή μας την κίνηση να προασπίσουμε, με τον όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο, δύο μείζονες προτεραιότητες για την κυβέρνησή μας, το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον. Και με αφορμή τις αντιδράσεις γι' αυτή μας την απόφαση θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση πως η νέα κυβέρνησή μας εκλέχτηκε για να υπηρετήσει με ακλόνητη συνέπεια τα συμφέροντα των εργαζομένων και του ελληνικού λαού." ανέφερε ο πρωθυπουργός

15

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
H κυβέρνησή διά του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποφάσισε σήμερα να ανακαλέσει... ο υπουργος δηλαδη δινει και αφαιρει τις αδειες?δεν ειναι καπως παραξενο αυτο?
Το δίκαιο των πολυετών ανυποχώρητων αγώνων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού για την υπεράσπιση των κοινωνικών αναγκών, την προστασία του περιβάλλοντος, των τοπικών φυσικών διαθεσίμων και του μέλλοντος των κατοίκων της περιοχής θα νικήσει.
Διογένη Κυνικέ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά "Σχολιαστής" και "Παρατηρητής" έκαναν seppuku ταυτόχρονα (ελπίζω από ντροπή για τις επιδόσεις του Σύριζα--εκτός και αν τους έκλεισε ο moderator). Είχες δίκιο, φαίνεται ήταν ο ίδιος χρήστης που λειτουργούσε και τους δυο λογαριασμούς, που έκλεισαν και οι δύο χθες (επιτέλους). Είχα κι εγώ την ίδια υπόνοια (ψήφισα τις προάλλες το σχόλιο στο οποίο τον ξεμπροστιάζεις). Να δούμε τώρα αν θα μας προκύψει κανένας Στοχαστής, ή Ερευνητής, ή Μελετητής--ή κάτι άλλο που να υπονοεί "αντικειμενικότητα" :-))))
Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το πρόσεξα, δεν ασχολούμαι με τον ''Σχολιαστή''-''Παρατηρητή'', ήταν εμφανές ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο από τον τρόπο γραφής τους. Και ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον τρόπο σκέψης ορισμένων, εκτός εάν ''πληρώνονται'' για να μπαίνουν να κάνουν την προπαγάνδα τους πίσω από το κάλυμμα της ανωνυμίας, και ασχολούνται με τα ''αρνητικά'' σχόλια για την Κυβέρνηση.
Απλώς πληροφοριακά να επιβεβαιώσω ότι Σχολιαστής και Παρατηρητής ήταν όντως το ίδιο άτομο με την ίδια ip. Κάτι που βέβαια έχει ξαναπαρατηρηθεί και με άλλους λογαριασμούς της αντίπερα όχθης.
@nikosiq δεν το γνώριζα αυτό! Πως γίνετε αυτό;Πάντως είμαι σύμφωνη με το να επανεξεταστούν όλες οι ιδιωτικοποιήσεις που έγιναν στα χρόνια της Τρόϊκας γιατί έχουν γίνει και σε άλλες χώρες με ύποπτες μεθόδους. Τα σχέδια της El Dorado Canada είναι να γίνει πρώτη χώρα στην Ευρώπη εξόρυξης χρυσού μέχρι το 2016. Κάτι που δεν έκαμνε η Hellas Gold γιατί της το απαγόρευαν τα πιστοποιητικά περιβαλλοντολογίας του ΑΠΘ. Διότι οι καταστροφές του οικοσυστήματος θα αποβούν μοιραίες για τις περιοχές. Και εννοεί τον Τουρισμό στην Χαλκιδική, άλλη πηγή εσόδων για του κατοίκους της και την χώρα μας. Δηλαδή πόσο κοντόφθαλμοι παίζει να είμαστε;@JHL_ κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την σελίδα !