Ο Βαρουφάκης απαντά για τη Βενεζουέλα σε Ισπανό δημοσιογράφο

Ο Βαρουφάκης απαντά για τη Βενεζουέλα σε Ισπανό δημοσιογράφο Facebook Twitter
The Council of the European Union / SOOC
2

Μίνι-«συνέντευξη στο Twitter έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντώντας σε ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου με αιχμές για την πολιτική της κυβέρνησης. Ο κ.Βαρουφάκης είχε δεχθεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την εξής ερώτηση από τον δημοσιογράφο Λουίθ Φελίπε Λανθ: «Η οικονομική χρεοκοπία της Βενεζουέλας ακολούθησε το μοντέλο του κόμματός σας. Εσείς τι θα κάνετε διαφορετικά;»

Ο Βαρουφάκης απαντά για τη Βενεζουέλα σε Ισπανό δημοσιογράφο Facebook Twitter

«Τα πάντα. Είμαστε ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα που απορρίπτει απλά μια αποτυχημένη πολιτική» απάντησε ο υπουργός για να λάβει το εξής σχόλιο από τον δημοσιογράφο:  «Ελπίζω να είναι έτσι, το 2015 δεν μπορούμε να αντέξουμε τέτοιου είδους περιπέτειες. Καλή τύχη!».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η μονη διαφορα απο την Βενεζουελα και τα οραματα του Συριζα ειναι οτι η Βενεζουελα εχει πετρελαιο. Και δεν εχει και την ανθρωπιστικη κριση ενος εκατομυριου λαθρομεταναστων. Αρα, ειναι πολυ καλυτερα στην Βενεζουελα.