«Βρήκαν γούνα και κόκκινη φλοκάτη στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος»

«Βρήκαν γούνα και κόκκινη φλοκάτη στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος» Facebook Twitter
17
«Βρήκαν γούνα και κόκκινη φλοκάτη στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος» Facebook Twitter

Γούνα στη θέση για τον Πρωθυπουργό και κόκκινη φλοκάτη για τα πόδια του βρήκαν, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», οι υπάλληλοι της πολεμικής αεροπορίας που επιθεώρησαν ένα από τα κυβερνητικά αεροσκάφη εν όψει των ταξιδιών του πρωθυπουργού στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr που αναδημοσιεύει τον"Βηματοδότη", βρέθηκε στο κάθισμα όπου συνήθως κάθεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός  γούνινη επένδυση!  Ήταν ένα κάθισμα με γούνα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να δίνει άμεσα στην εντολή να ξηλωθεί.

Όπως αναφέρει επίσης η στήλη, αυτός που είχε τη φαεινή αυτή ιδέα, έστρωσε μια κόκκινη φλοκάτη στο πάτωμα για τα πρωθυπουργικά πόδια.

Την πληροφορία από τον «Βηματοδότη» κάνει retweet ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου και στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης συνοδεύοντάς την με το σχόλιο «Πόσες γελοιότητες μπορούν ακόμη να γράψουν;».

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Χούντα έχουμε τώρα που άλλα λένε και πέζοντας με τις λέξεις στην ουσία αλλά κάνουν. Η πολιτική στον πάτο. Σιγά μην συγκινηθώ με το βούρκωμα του Ανδρέα, συγγνώμη Αλέξη, πως και μπερδεύτηκα έτσι.
Νταξ ναούμ γκάιζ, δεν είχε και μεταξωτή χειροποίητη μπουχάρα, φλοκάτη λέει ότι είχε, φλοκάτη ρε φίλε... σαν αυτές που έχουν μπροστά στο τζάκι οι ταβέρνες στην Αράχωβα, σιγά την τρελή χλίδα.
Ποσες ακομα τετοιες γελοιοτητες και μικροψυχιες; Αυτη ειναι η νεα ηθικη της Αριστερας; Πεταμε λασπη και ολο και κατι θα μεινει; Προσπαθουμε να βαλουμε τον κυριο Σαμαρα στο ιδιο καδρο με πρωην δικτατορες, οπου βρηκαν στα ανακτορα τους χρυσα κουταλια; Συνηθως βεβαια σε πρωην κομμουνιστικες χωρες περιεργως..Και οποιος γνωριζει λιγο το ποιον του Σαμαρα, αποκλειεται να χρησιμοποιουσε κοκκινη φλοκατη, θα ηταν τελειως μπας κλας κατι τετοιο.
Καλα το πιο γελοιο το οποιο αποδοκνυει την αδυναμια του Ελληνα να σκεφτει ψυχρεμα ειναι το γεγονος οτι πιστευουν τετοιες ειδησεις οι οποιες δεν συνοδευονται απο φωτογραφιες.
η φλοκατη δεν ήταν για τα πόδια του πρωθυπουργού..ήταν για να μην λερώνει το παρκέ όταν χύνεται η σαμπάνια..για τα άκρα του πρωθυπουργού είχανε σκαμπουδακι chesterfield
Ηταν μια νομιμη εκλεγμενα κυβερνηση. Οπως ειναι και η τωρινη. Δεν ειχαμε Χουντα. Την ψηφισε ο Ελληνικος λαος. Μεγαλυτερη αποδειξη οτι δεν ειχαμε χουντα ειναι φυσικα το τωρινο διαφοερτικο εκλογικο αποτελεσμα. Μην χρησιμοποιουμαι ορους κατα το δοκουν λογω συναισθηματισμου.
Χούντα δεν είναι αλλά ήταν μια κυβέρνηση με εξαιρετικά χαμηλή νομιμοποίηση και πάρα πολλές παρατυπίες. Προεκλογικά λέγαν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έπραξαν ως κυβέρνηση (καμία από τις περίφημες 18 θέσεις) και συγκυβέρνησαν με ένα κόμμα που προεκλογικά έλεγαν πως ποτέ δεν θα συγκυβερνούσαν. Προώθησαν χιλιάδες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, υπουργικές αποφάσεις, "Εντολές Σαμαρά", "πολυνομοσχέδια" τα οποία κανονικά μπορεί να μην περνούσαν από την Βουλή. Όσο και να μιλούσαν για την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, πήγαν πίσω τα θέματα δικαιωμάτων μειονοτήτων, ελευθεροτυπίας, εργασιακά κ.α. καθώς σε όλα τα indexes για τέτοια θέματα, πέσαμε κάτω από ορισμένες χώρες της Αφρικής, για να μην αναφερθώ για την κοσμικότητα του κράτους.
@LaodamasQuale: Και για ολα αυτα που αναφερεις ο λαος δεν την επελεξε στις επομενες εκλογες. Γιατι αν ειχαμε Χουντα δεν θα αλλαζε η κυβερνηση με εκλογες αλλα με αλλο τροπο (εαν αλλαζε και το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα αλλαζε μετα απο 2,50 χρονια).Η προυγουμενη κυβερνηση εκανε πολλες παρατυπιες και δεν διαφωνω καθολου σε αυτο. Ομως οσο αφορα στη νομιμοποιηση δεν νομιζω η τωρινη μας κυβερνηση να εχει πολυ μεγαλυτερο ποσοστο νομιμοποιησης. Απλα μας αρεσει να μιλαμε για Χουντες, και να μην αναγνωριζουμε αυτο το οποιο δεν μας αρεσει. Και επαναλαμβανω το να θεωρεις Χουντα μια κυβερνηση η οποια εκλεχθηκε νομιμα, ειναι καταχρηση του ορου.
@scoop συμφωνώ με αυτό που λες για την κατάχρηση του όρου Χούντα και το είπα κι εγώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό από την ΝΔ το 2012 (6 μονάδες), η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν προκαθορισμένη προεκλογικά και προς το παρόν δεν έχει παρεκκλίνει από αυτά που έλεγε προεκλογικά. Αν πιστέψουμε την δημοσκόπηση του Παν. Μακεδονίας για την τωρινή πορεία της Κυβέρνησης, το 72% των ερωτηθέντων θεωρεί σωστή την τακτική της διαπραγμάτευσης. Αρά προς το παρόν νομίζω πως τυγχάνει πολύ υψηλής νομιμοποίησης.
@LaodamasQuale: Εγω δεν εχω πει ποτε οτι η τωρινη κυβερνηση δεν τυγχανει νομιμοποιησης. Και αν και δεν την ψηφισα την αποδεχομαι απολυτα ακομη και αν δεν συμφωνω με τα οσα εχει πει και κανει μεχρι τωρα σε μεγαλο ποσοστο. Τελοσπαντων, συμφωνουμε στην καταχρηση του ορου "Χουντα¨, συμφωνουμε και στην νομιμοποιηση της κυβερνησης καθως και στην αποδοχη μεγαλης μεριδας του πληθυσμου οποτε δεν νομιζω οτι εχουμε κατι αλλο να πουμε γι αυτο το θεμα :)
Αν θελετε να κυριολεκτησουμε, ναι δεν ηταν χουντα. Για ολα αυτα που αναφερει ο LaodamasQuale ομως και για αλλα τοσα που δε χρειαζεται να ξαναπουμε, ηταν μακραν η πιο "χουντικη" κυβερνηση απο το 74