Πέντε σειρές για τον Φεβρουάριο

Πέντε σειρές για τον Φεβρουάριο Facebook Twitter
4
Πέντε σειρές για τον Φεβρουάριο Facebook Twitter
Η Gillian Anderson στο The Fall

Το Empire είναι μια ακόμα σειρά που συμβολίζει τη νέα τάση για περισσότερη εκπροσώπηση άλλων κοινωνικών ομάδων στην τηλεόραση. Μια νέα ενδιαφέρουσα μορφή σαπουνόπερας με πρωταγωνιστή τον Terrence Howard ως Lucious Lyon, μια ισχυρή μορφή του χιπ χοπ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με ALS (Πλευρική Αμυοτροφική Σκλήρυνση) και πρέπει να αποφασίσει πώς θα διαθέσει την τεράστια του περιουσία. Η σειρά έχει ένα ασυνήθιστα μεγάλο cast και εκπλήξεις όπως τη συμμετοχή της Ναόμι Κάμπελ και μουσική γραμμένη αποκλειστικά για τη σειρά από τον Timbaland.

Girls

«Ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι προς τα πάνω» είναι ο υπότιτλος του τέταρτου κύκλου της σειράς που έχει προκαλέσει πολλές αντιπάθειες και συζητήσεις στο διαδίκτυο. Ο αντίκτυπος ίσως είναι μεγαλύτερος από την πραγματική τηλεθέαση, αλλά για όποιους βλέπουν τα ελαττώματα της Χάννα και των φίλων της με συμπάθεια, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν στην επόμενη φάση της ζωής τους, που πλέον προσπαθούν με πάθος να κάνουν το σωστό. Οι διάλογοι εξακολουθούν στην γνωστή ταχύτητα και οι νέοι guest star έχουν ενδιαφέρον και πρωτοτυπία όπως πάντα.

Togetherness

Μια νέα, πολύ ευχάριστη κωμωδία με το πιο κλασικό σενάριο όλων των κωμωδιών: μια αναγκαστική συγκατοίκηση χαρακτήρων που βρίσκονται σε σύγκρουση. Μετά από τις άπειρες παραλλαγές που έχουμε παρακολουθήσει με αυτή την κεντρική ιδέα η σειρά θα έπρεπε να είναι στον πάτο της τηλεθέασης, αλλά δεν είναι, και αυτό αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να πεις κάτι καινούριο, αλλά χρειάζεται να βρεις έναν καινούριο τρόπο για να το πεις. Το καινούριο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το κωμικό στοιχείο εναλλάσσεται με ξαφνικές στιγμές σοβαρών, τραγικών διαπιστώσεων. Δεν θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά δεν θα χάσετε και το χρόνο σας.

The Fall

Το αστυνομικό θρίλερ του BBC είναι ξανά εδώ με τον δεύτερο κύκλο. Είναι το κυνήγι ενός σήριαλ κίλερ από την αστυνομία – ξανά, μια κεντρική ιδέα που έχουμε δει σε άπειρες παραλλαγές. Αυτό που είναι καινούριο είναι η ντετέκτιβ, που παρουσιάζεται άψογα από την Gillian Anderson, όταν καταφέρει κανείς να την αποσυνδέσει επιτέλους από την πράκτορα Scully. Το μυστήριο βρίσκεται στον δικό της χαρακτήρα και όχι στον δολοφόνο. Αυτή είναι που παρουσιάζει το περισσότερο ενδιαφέρον, και πλαισιώνεται θαυμάσια από τους υπόλοιπους χαρακτήρες που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Δεν είναι σειρά για χαλάρωση, το κλίμα της είναι βαρύ και σοβαρό και θυμίζει περισσότερο κινηματογραφική εμπειρία.

Babylon

H σκοτεινή σάτιρα του Danny Boyle παρουσιάζει έναν Αμερικάνο, μάγο των δημοσίων σχέσεων, ο οποίος προσλαμβάνεται για να βελτιώσει την κακή δημόσια εικόνα της αστυνομίας του Λονδίνου. Είναι μια καλοκουρδισμένη, γρήγορη, πετυχημένη σειρά με μεγάλο καστ και πολλούς χαρακτήρες και στα δύο στρατόπεδα (αστυνομία και PR.)

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
The fall :απο τις πιο ωραίες σειρες με ενδιαφέρον σεναριο και πολύ καλους ηθοποιους (Gilian Anderson , Jamie Dornan ) ! Αλλά γιατι μονο 6 επεισοδια ο καθε κυκλος ?
Επίσης, ο κύκλος δε σου δίνει ούτε ένα τικ από αίσθηση ολοκλήρωσης ρε παιδί μου. Οι δύο seasons θα μπορούσαν άνετα να είναι μία. Εξαιρετική σειρά κατά τ' άλλα. Πολύ καλός και ο Colin Morgan στο δεύτερο κύκλο.