ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Γιατί θα συναντηθούν αύριο ο Κ. Καραμανλής με την Ντόρα Μπακογιάννη;

Γιατί θα συναντηθούν αύριο ο Κ. Καραμανλής με την Ντόρα Μπακογιάννη; Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC
2

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στον απόηχο του ατυχούς εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινής αύριο προγραμματίζεται συνάντηση μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και της πρ. Υπουργού κ. Ντόρας Μπακογιάννη, μετά από αίτημα της τελευταίας.

Η συνάντηση των δύο δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία εν μέσω του εκνευρισμού που έχει κυριαρχήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ήττα της Κυριακής, σημειώνει η εφημερίδα.

Η κ. Μπακογιάννη, που είχε μία τυπική μόνον επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά μετά τις εκλογές, συστήνει ψυχραιμία και αναμένει τις πρωτοβουλίες που θα λάβει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ήδη από σήμερα με τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος στις 18:00 το απόγευμα.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμανλής, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για πλήθος στελεχών της Ν.Δ., χθες, συναντήθηκε μεταξύ πολλών άλλων και με τους Ν. Δένδια, Ευρ. Στυλιανίδη και Απ. Τζιτζικώστα.

Παρά το γεγονός ότι συνομιλητές του, όπως ο κ. Ευ. Αντώναρος, θέτουν, εμμέσως πλην σαφώς, ζήτημα ηγεσίας, ο ίδιος ακούει προσεκτικά, καταγράφει όσα του μεταφέρονται, χωρίς όμως να σχολιάζει ή να ενθαρρύνει κινήσεις που θα μπορούσαν, σε αυτή τη συγκυρία, να αποσταθεροποιήσουν τη Ν.Δ. ως πυλώνα αναφοράς της αστικής δημοκρατίας.

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια