ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ολάντ καλεί Τσίπρα επειγόντως

Ολάντ καλεί Τσίπρα επειγόντως Facebook Twitter
8

Να επισκεφθεί γρήγορα το Παρίσι κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, στη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν οι δύο ηγέτες, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία και μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

«Η Γαλλία θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας στη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου για το μέλλον της», προκειμένου να ξαναβρεί «τον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης», επεσήμανε ο Ολάντ στον Τσίπρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου των Ηλυσίων.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δύο σχόλια αλλά ειδικά του Χαρμίδη. Μα καλά τέτοια πολιτική ξυνήλα και εμπάθεια! Και χωρίς εσάς θα καταφέρουμε πράγματα που δεν έχετε καν στο φαντασιακό σας, πόσο μάλλον στο πραγματικό σας!
Συγνώμη αλλά απο που προκύπτει πως το σχόλιο μου είναι ξινό; Είναι γεγονός πως τα ψωμια του Ολάντ στο μέγαρο των Ηλυσίων ειναι μετρημένα. Χαχαχαχαχα τι να πώ; Μακάρι.
Προς το παρόν το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να γελάνε οι ξένες εφημερίδες που ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τον μύθο της Κασσάνδρας:http://www.theguardian.com/world/2015/jan/26/alexis-tsiprass-victory-speech-cassandra-myth-greek-electionsH Κασσάνδρα είχε πάντα δίκιο αλλά δυστυχώς δεν την πίστευε κανείς...
Αντε να κάνει σωστο interpretation σε μύθο η guardian. Απλώς την ξεπερνά, προφανώς κ η έκφραση δεν εννοεί αυτό που τόσο περήφανα διατείνεται οτι κατάλαβε. Εννοεί αυτούς που παίζουν τον ρόλο της Κασσάνδρας όσον αφορά τις πράξεις επηρεασμου μέσω διαδόσεων, και μεσω αυτης της διάψευσης τους εννοεί οτι είναι οι απομιμήσεις -fake- Κασσάνδρες, γιατί η Κασσάνδρα ήταν μια. Χαιρετίσματα στην Guardian,..