Νεκροί οι δύο πιλότοι του ελληνικού F-16

Νεκροί οι δύο πιλότοι του ελληνικού F-16 Facebook Twitter
4

Νεκροί είναι οι δύο πιλότοι του ελληνικού F-16, το οποίο συνετρίβη νωρίτερα στη στρατιωτική βάση της πόλης Αλμπαθέτε στην Ισπανία, σύμφωνα με την El Pais. Τουλάχιστον δέκα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, έξι εκ των οποίων φέρεται να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές, η εφημερίδα σημειώνει ότι συνολικά τραυματίες και νεκροί μπορεί να είναι περίπου 20.

Το μαχητικό αεροσκάφος συμμετείχε σε νατοϊκή άσκηση του προγράμματος τακτικής ηγεσίας (Tactical Leadership Programme). Kατέπεσε σε χώρο στάθμευσης αεροσκαφών και από τη συντριβή προκλήθηκε πυρκαγιά. Όπως αναφέρει η El Pais, το F-16 έπεσε καθώς δεν κατάφερε να απογειωθεί με την απαραίτητη ταχύτητα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Θρηνούμε δυο ανθρώπους που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος και εσυ βρίσκεις βήμα τούτη την στιγμή για πολιτική?Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.Αθάνατοι.
Όλως περιέργως αυτοί οι άνθρωποι θα ζούσαν ακόμα αν δεν ασκούσαμε τέτοια εξωτερική πολιτική.Να φανταστώ και για τα παλληκάρια στον Βόλο θεωρείς πως δεν φταίει η πολιτική ηγεσία;