Χωρίς Παπανδρέου η Βουλή μετά από 92 χρόνια

Χωρίς Παπανδρέου η Βουλή μετά από 92 χρόνια Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
9

Χωρίς εκπρόσωπο της οικογένειας Παπανδρέου μένει το Κοινοβούλιο, μετά από 92 ολόκληρα χρόνια, από την πρώτη δηλαδή εκλογή του Γεωργίου Παπανδρεόυ στη Βουλή με το κόμμα των Φιλελευθέρων το 1923.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας και από τότε εκλεγόταν συνεχώς έως και το 1967. Έπειτα, από την Μεταπολίτευση, ο Ανδρέας Παπανδρέου ιδρύει το ΠΑΣΟΚ και εκλέγεται στη Βουλή μέχρι και το 1996 όπου ύστερα από μακρά ασθένεια, «φεύγει» από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών.

Τέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου, εκλεγόταν συνεχώς από τις εκλογές του 1985. Σε αυτές τις εκλογές - με το νέο του κόμμα - απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια