Θρήνος στην Κίνα για την καρκινοπαθή που αρνήθηκε τη θεραπεία επειδή ήταν έγκυος

Θρήνος στην Κίνα για την καρκινοπαθή που αρνήθηκε τη θεραπεία επειδή ήταν έγκυος Facebook Twitter
3

Συγκίνηση σκόρπισε στην Κίνα ο θάνατος της 26χρονης παρουσιάστριας Κιού Γιουανγιουάν, η οποία αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για να μην κινδυνεύσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

Η παρουσιάστρια έμαθε το Μάρτιο ότι ήταν έγκυος άλλα δεν κράτησε αρκετά η χαρά της αφού λίγο αργότερα πήρε την ιατρική διάγνωση που έλεγε ότι έπασχε από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Η Κιού αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για να μην θέσει σε κίνδυνο το παιδί το οποίο τελικά γεννήθηκε το Σεπτέμβριο με καισαρική.

Η κατάσταση της όμως επειδεινώθηκε και παρότι αμέσως μετά υπεβλήθη σε αφαίρεση του όγκου, ήταν πια αργά για να σωθεί.

Η Κιού πρόλαβε να γιορτάσει τις πρώτες 100 ημέρες του γιού της, ακολουθώντας την κινεζική παράδοση.

Στο κινεζικό διαδίκτυο έχει ανοίξει ένας μεγάλος διάλογος για το αν η 26χρονη έπρεπε θυσιαστεί για τον γιό της.

Ο σύζυγός της δήλωσε ότι πάντα η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να γίνει μητέρα. «Επέλεξε να σώσει το παιδί μας. Γνώριζε ότι στη ζωή δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια. Και έλεγε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για την απόφασή της», είπε σε τοπική εφημερίδα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
το τι μπορει να κανει μια μανα για το παιδι της ειναι γνωστο,αυτη ειναι η μανα,τωρα αν ειναι σωστο η οχι δεν υπαρχει τετοιο διλημα και αν τιθεται ειναι εκτος τοπου και χρονου
Ενδιαφέρουσα συζήτηση όντως.Θυσίασε τη ζωή της για το παιδί και είναι η υπέρτατη θυσία.Για το παιδί όμως είναι καλύτερα τώρα που δεν έχει μαμά;