Συνεχίζουν την απεργία πείνας Μπουρζούκος και Πολίτης

Συνεχίζουν την απεργία πείνας Μπουρζούκος και Πολίτης Facebook Twitter
6

Συνεχίζουν την απεργία πείνας που έχουν αρχίσει από τις αρχές Δεκεμβρίου ως συμπαράσταση στον Νίκο Ρωμανό οι φίλοι του -επίσης καταδικασμένοι για τη ληστεία στο Βελβεντό- Δημήτρης Μπουρζούκος και Γιάννης Πολίτης.

Η γιατρός που τους εξέτασε αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι έχουν χάσει πέντε κιλά ενώ η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή.

Η ανακοίνωση όπως «ανέβηκε» στο indymedia:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΛΙΝΑΣ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ Δ.ΠΟΛΙΤΗ, Α.Δ.ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟΥ

Σήμερα, Δευτέρα 8/12/2014 εξέτασα στο ιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού τους κρατούμενους απεργούς πείνας, από Δευτέρα 1/12, Δ.Πολίτη και Α.Δ.Μπουρζούκου. Σύμφωνα με την κλινική εξέταση και τα αποτελέσματα του  εργαστηριακού ελέγχου η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και η απώλεια βάρους του καταμετρείται στα 5 κιλά.

Η γιατρός, Λίνα Βεργοπούλου».

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τι έγινε ρε παιδιά; Ποίοι είναι αυτοί; Αυτοί δε θέλουν να σπουδάσουν; Σαν τα σκυλιά θα πάνε και αυτοί και άλλοι, και ούτε οι μανάδες τούς δε θα μάθουν γιατί. Ούτε τα 15 λεπτά δημοσιότητας, ούτε δημοσιεύσεις, ούτε ψηφίσματα, ούτε δικηγόροι, ούτε πατεράδες, ούτε τροπολογίες. Μόνο υποκρισία, καλή νύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει πότε.
Ένα από τα πολλά περίεργα της υπόθεσης για την οποία είχα και εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες το κατά πόσο ίσχυε η απεργία πείνας του. Τέσπα ας τους ενημερώσει κάποιος ότι ο Ρωμανός σταμάτησε την απεργία του... Α ξέχασα δεν έχουν ίντερνετ εκεί..