ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ρατσιστική επίθεση σε μουσουλμάνο από δόκιμο αστυφύλακα, μέσα στο Δημοκρίτειο

Ρατσιστική επίθεση σε μουσουλμάνο από δόκιμο αστυφύλακα, μέσα στο Δημοκρίτειο Facebook Twitter
7

Δόκιμος αστυνομικός απείλησε σύμφωνα με καταγγελίες, σε γ.σ. στο Δημοκρίτειο της Θράκης «συμφοιτητή» του με τον οποίο διαφωνούσαν ότι «τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δείτε τι θα πάθετε εσείς»!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 22χρονος αστυνομικός πήγε στη συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας, Γλώσσας και Φιλολογίας Βαλκανικών Χωρών. Ζήτησε τον λόγο και ανέβηκε στο βήμα και από εκεί εξαπέλυσε την ρατσιστική του επίθεση, λέγοντας: "Είμαι αστυνομικός και όποιος δεν είναι χριστιανός δεν είναι Έλληνας να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα."

Όταν μουσουλμάνος φοιτητής τον ρώτησε τι δουλειά είχε εκεί αφού είναι αστυνομικός και όχι φοιτητής, εκείνος τον απείλησε λέγοντας: "Εγώ δεν είμαι μόνο αστυνομικός. Είμαι και χρυσαυγίτης και τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δείτε τι θα πάθετε εσείς."

Μετά τις καταγγελίες, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, η αστυνομία διέταξε ΕΔΕ σε βάρος του για πειθαρχικά παραπτώματα.

Ελλάδα
7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είσαι υπερβολικός! Θα επανέλθει μετά από 5-6 μήνες και θα δουλέψει σκληρά (όχι σε φυτείες!) για την ασφάλεια των πολιτών κι έτσι θα μας αποζημιώσει!Είναι ολοφάνερο ότι είσαι προκατειλημμένος!Και πρόσεχε τί λες διότι ο Ιανουάριος είναι κοντά και αν το μάθει (σε διαθεσιμότητα θάχει άφθονο χρόνο για σερφάρισμα και θα το μάθει) θα σε έρθει με τα Χρυσά Αγόρια σπίτι σου (αστυνομικός είναι δεν θα το βρει νομίζεις;;)