Δολοφονία Σέρβου οπαδού στην Κωνσταντινούπολη

Δολοφονία Σέρβου οπαδού στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
3

25χρονος Σέρβος οπαδός δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, κατά τη διάρκεια του μπάσκετ του Ερυθρού Αστέρα με τη Γαλατάσαραϊ. Ο άτυχος οπαδός δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι στην καρδιά και στους πνεύμονες.

Δολοφονία Σέρβου οπαδού στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter

Όλα έγιναν ότι περίπου 400 Σέρβοι οπαδοί εμποδίστηκαν από την αστυνομία να μπουν στο στάδιο παρότι είχαν εισιτήρια. Άρχισαν συγκρούσεις στις οποίες ενεπλάκησαν και οπαδοί της τουρκικής ομάδας με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 25χρονου.

Ο Σέρβος πρόξενος Ζόραν Μάρκοβιτς έκανε λόγο για εχθρική χειρονομία και ελλειπή αστυνόμευση : «Αυτή είναι μια εχθρική χειρονομία σε μια εποχή που η Σερβία δέχεται μαχαιριές απ' όλες τις πλευρές.... Η Τουρκία κατάφερε μια μαχαιριά στην καρδιά των σέρβων οπαδών. Η εκδήλωση ήταν τραγική, σοκαρίστηκα» είπε και πρόσθεσε: «Η οργάνωση βρισκόταν στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Εδώ και δύο ημέρες είχαμε προειδοποιήσει ότι αυτή η αθλητική συνάντηση ήταν υψηλού κινδύνου και μπορεί να οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση... Εργαζόμαστε τώρα για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι οπαδοί θα εγκαταλείψουν με ασφάλεια το τουρκικό έδαφος το συντομότερο δυνατόν».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καζακστάν: Σε φυλάκιση 24 ετών ο πρώην υπουργός οικονομικών - Σκότωσε την αστρολόγο σύζυγό του

Διεθνή / Καζακστάν: Σε φυλάκιση 24 ετών ο πρώην υπουργός οικονομικών - Σκότωσε την αστρολόγο σύζυγό του

H δίκη του πρώην υπουργού προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ορισμένοι την θεώρησαν ως τη λυδία λίθο της υπόσχεσης που έχει δώσει ο νέος πρόεδρος της χώρας να ενισχύσει τα δικαιώματα των γυναικών
NEWSROOM
Γεωργία: Χάος και αστυνομική βία ενόψει έγκρισης του νομοσχεδίου περί «ξένων πρακτόρων»

Διεθνή / Γεωργία: Χάος και αστυνομική βία πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο περί «ξένων πρακτόρων»

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στην Τιφλίδα τους τελευταίους μήνες, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνησή τους επιδιώκει στενότερη σχέση με τη Ρωσία εις βάρος των σχέσεών της με τη Δύση
NEWSROOM
«Παγίδα θανάτου»: Οι γονείς εκατοντάδων Ισραηλινών στρατιωτών ζητούν ακύρωση της εισβολής στη Ράφα

Διεθνή / «Παγίδα θανάτου»: Οι γονείς εκατοντάδων Ισραηλινών στρατιωτών ζητούν ακύρωση της εισβολής στη Ράφα

Με επιστολή τους στον στον υπουργό Άμυνας και στον επικεφαλής του ισραηλινού στρατού δηλώνουν ότι η επίθεση στη Ράφα «δεν είναι τίποτα λιγότερο από απερισκεψία»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τούρκος είσαι? Τους επιτέθηκαν οι Τούρκοι αλλά ένας Σέρβος μαχαίρωσε των άλλων και τραυμάτισε και μερικούς άλλους Σέρβους μέσα στην συμπλοκή με οπαδούς από την Τουρκιά ? Μήπως…λέω μήπως οι Σέρβοι μαχαίρωσαν και Άγγλους στην Κωνσταντινούπολη πριν μερικά χρονιά? Κάτι τέτοιο μπορεί να σκεφτεί μόνο ένας Τούρκος ή κάποιoς με πολύ χαμηλό IQ.